Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zlatat normálně ty brka, ale fakt jen na jednom křídle a neudrží rovnováhu anemůžou lítat, nesmíš do krve 😀 😀 😀 ale tak normálně, to uvidíš, až ji budeš mít v ruce 😀 😀
@artepf já ji teda úplně řídkou nemám, ale podle mně to nevadí, jednou jsem ji takovou taky měla, ale použila jsem jí a žádný rozdíl na marcoši vidět nebyl, možná dát o malinko míň vody 😉
@katy1979 nie je to jedno - solamyl je zemiakový škrob a zlatý klas je kukuričný, majú trochu odlišné vlastnosti.
ja Solamyl dávam iba do chlebového cesta a malému s ním zahusťujem omáčky. Skúšala som aj do piškóty ale nebolo to ono - nepáčila sa mi, tak som to zrušila.
KOľko uberieš múky, koľko dáš gustinu
@zlatat jasneee ze sa tam dostanu. ja som posledne dva mesiace kojenia zacala drzat malej dietu - bez mlieka, muky a vajec. bolo to peklo lebo som v zivote ziadnu alergiu nemala. som za mesiac schudla 12 kil takze na nieco to dobre bolo! 😀 no a malej sa strasne polepsilo ked som vysadila tie tri alergeny...
baby, tak som sa mojimi stresmi a nespanim dopracovalal k mojmu stvrtemu herpesu v zivote... 😒 grrrrr
Ahoj holky 🙂
Už jsem tady zase pro radu 😀 Dort se chladí s krémem v lednici, někde jsem četla že min. 5 hodin tak ho budu potahovat až zítra. A chci se zeptat mám už jenom tak 300 g marcipánu stačí to na potáhnutí dortu o průměru 28 cm, a ještě potřebuju dodělat jahůdky s lístečkama, a pár kytiček, a jméno (dlouhý). Myslíte že to bude stačit??? A jak tlustej má být ten marcipán na potahování??? moooooc díky, jste zlatý 😉 😉 😵 😵
@mates22 a jako fakt jenom na potažení??? 😕 😕 Jako už bez figurek. Teda jsem si myslela, že když si ho upeču tak mě to vynde finančně tak na polovinu a už to bude pomalu jako kdybych to objednávala 😖 prosím Vás vždyt vy to musíte dělat úplně zadarmo??? 😕 No ale tak jsem ho malé dělala z lásky a je od maminky.

@maca77 tak to potom možno majú aj u nás 😨