Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Teda holky jdu pro metr a jdu si ho změřit 😝 To říkala máti, že má průměr 28 cm, mě se velkej nezdá 😅 😅
Tak má 26 cm 😀 😀 Ale to kilo i na ty dodělávky budu muset mít 😝 MM už má ze mě srandu, už týden každej večer si hraju s marcipánem a dnes jsem myslela, že si konečně dám oddych a budu muset zase 😝 mě se tak nechce. Aspon kdyby mi to šlo, ale pořád mi padaj uši zajícovi a černá barva kam jsem dala gelovku se drolí ☹ Bože at ten krtek vydrží aspon do soboty odpoledne. 😔 😀 😀
@miciatko
@jakelina praveze nic! preto som schudla 12 kil za mesiac 😀
ne inac - fakt to bolo onicom. na cokolvek som si spomenula ze by som si dala, nic som nemohla. tak som sa nakoniec na to vykaslala a nejedla som nic. teraz uz by som bola mudrejsia. to boli len zaciatky a ja som netusila co cim nahradit alebo ako to urobit. potom nasledovali tri roky malej diety a mna to vycvicilo. teraz uz by som tolko neschudla 😅
@anibas no ale je to pravda 😀 Mě řekli za ten dort 650,-Kč + 200,-kč za modelovíní, že je tam strašně moc detailů 😝 A to jsme ani nemluvili o velikosti a jakej bude. Posílala jsem to do 3 cukráren a všude chtěli stejně. No a když si to spočítám, tak 1 marcipán tak 110,-kč, ted bude další tak zase 110,-kč, těsto a krém tak 100,-kč, barvy 100,-kč a jsme na 420,-kč no a já si koupila v tom nadšení jak mě všichni řekli, že to mám krásný (postavičky z plastelíny 😀 😀 ) i serepatičky tak z dopravou 520,-kč 😝 no samo je asi ani nevyužiju 😀 😀 😀
Tak počítám, že jsem ještě i v mínusu než kdybych to nechala upíct 😀 😀 😀 Ale jak řikám od maminky a z lásky 😉 😉
Holky medovník tady tento http://www.toprecepty.cz/recept/10348-medovnik-... 😵 😵 fakt je super, dobře se s ním pracuje, jen o dost mín rumu !!!!! 😝
Baby u nás ake zdrazenie!!! 😠 😠 jeden obycajny Oetker kokosovy puding 1€ 😠 😠 😠 😠 to už čo je???? Tak to dopadne, ked poslete pubertaka do ochodu a zahadne mu zmizne 50centov 😝 😀 😀 😀
@zlatat to nevím 😀 Se mi nechtělo ještě piplat z nějakým spešl korpusem a krémem, tak obyč ořechovej a valkovej pudinkovej krém. Je to taková jistota, že to nezkazím. Jsem MM ukazovala ten mramorovanej co tady děláte a on by ho tak strašně chtěl 😎 tak na jeho narozky ho upeču, ale ty má až v prosinci 😀 😀 😀

@lusil2005a co si papala, ked si toto vsetko vysadila?? , juj herpes neznasam, setri sa dievca 😉