Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Vím,že jste tady recept na pribináčkový krém dávaly už několikrát, ale mohla bych poprosit o vložení? Nemám čas listovat stránkama a hledat.
Jednou jsem ho dělala a nevím,kde jsem udělala chybu, ale nedal se vůbec natírat, byl strašně tuhý.
@zlatat Nasa je tiez stale chora. Uz ju ani do skolky nedavam - nema to vyznam, za februar tam bola 2 dni a inac stale chora. Teraz cakame 3 tyzdne a potom sa rozhodne, ci jej treba vybrat nosnu mandlu. A nasi lekari si to tiez vobec nedavaju do suvisu - ze alergici maju oslabenu imunitu. Ale som fakt prekvapena, ako sa to v poslednej dobe rozmohlo - hrozne vela ludi a najma deti ma tieto potravinove alergie a intolerancie.
asi za 45 😉 😉
žienky ktorá robila Pištu a jeho kapore???
Babule...Za 1,5 kg torty beriete tak okolo 15 Eur? Z koľkých vajec je to potom? Mám objednávku na takú jednoduchu s krtkom Rudkom.. 😉

@marci2305 dala by sa urobiť aj z menšej. Ja mám takéto v rôznych veľkostiach: http://www.cukrarskedekoracie.sk/product.php?id=10