Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer je nadherna ta tvoja kriva torticka! Si sa poriadne namakala!
ahojte dievcence, nemate nahodou niektora ulozene chlapcenske krstinove torty, ale bez tych peknych babatiek, len s papuckami a pripadne nejake kocky s menom okolo, prosim ??? 😅 😅 😅 😝 velmi velmi dakovala 🙂
@mizulienka uzasna! Taku by som ja niekedy chcela dostat🙂
@anibas 😀 😀 😀 pockaj myslis to co pisala @mamina1978 nie @yamahafazer , či ? 😀
tak holky dala som piect dva plechy do jednej rúry , ak sa mi to po vašich radach nepodari v pohode upiecť rozchádzam sa s vami !!!! 😝 😀 😀 😀 😀 a to som tam kydla 8 vajec- to uz pomali ako zlato 😀
inak je zaujimave pozoprovat ludí pri regáloch z vajíckami 😀 😀 😀 😀 😀 dnes som sa normalne smiala, zienka stala a kukala 😨 a stala a kukala 😨 hoodne dlho, som aj dve ulicky obehla a ona stale len stála a kukala 😅 😅 😅 😅
já si asi omylem smázla ten pribiňáčkovej krém a odkaz na ty stránky s výrobou papuček jak je vepředu ten medvídek.. 😢 😢 😢 nikde to tu u sebe v komplu nemůžu najít... pomůžete? prosím prosím ☹
baby topisamimliecny marcipan preco?
@peroli http://deborahhwangcakes.blogspot.com/
pribinackovy nemam napisany, ale pamat sluzi aspon na nieco 😀 : 2smotany na slahanie vyšlahat pridať cukor podla chuti, pridat 500g tvarohu, a potom uz len 2 creme ole vanilkove / ja pridavam este 1kyslu smotanu 😉
moja druhá tohtotýždňová tortička, trochu mi pri krákaní s kamoškou ušiel cukor pri zarábaní MMF, tak to miestami trocha vidieť. Inak kamarátka mala normálne zážitok zo zdobenia torty. Miestami nechápala a keď som prenášala poťahovku na tortu sa otočila, že ona sa na to nemôže ani pozerať, vraj je to napínavé 😀 😀
@yamahafazer bombastická torta a tá topánka je úplne suprová 😅
@mailli Chyba ti lopata , hrable a konvica na vodu........ 😀 😀 😀
ale....nie ...... ved je pekna, mas tam vela peknych malych detailov 🙂
a 80 rocny/a , by tu zahradku asi ani sam/a uz neobrabal 😀
@mamina1978 😀 😀 😀 no vidíš, to mě ani nenapadlo, tak snad si vzpomenu při další příležitosti 😀 tuhle zahrádku vcelku ani okopávat nemusejí. lepil by se jim na hrabičky ten čokoládový krém 😀

@pristela teraz čítam, čo si písala @yamahafazer 😀 😀 😀 😀 😀