Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina ta gerbera je uplne dokonala, ako ziva...vy uz vsetky viete drotikovat, to uz som len ja taka lava????
@mizulienka ta je tak jednoduchá, že už ani lehčí být nemůže. Drátek tam stačí píchnout až druhý den, jak ti to vyschne v nějaké misce. Fakt, to šlo strašně rychle a dobře, sama jsem byla překvapená.
@lusil2005 ja by som do nej nesahala, je naaadhernaaa taka aka je... 😵 😵 😵 a blahozelam.... 😀
@lusil2005 ta je krasna, ja by som tam ziadne labute nedavala...ked tam za kazdu cenu nieco chcu tak take nejake srdiecka, ako si uz robila na minulej torte, nieco jednoduche...
@jakelina ty mas tie kyticky taaaaaak krasne 😵 😵 😵 ,
aj ja chcem takeeeee ☹
dakujem vam zienky, tak ste mi potvrdili co som tusila 😅 dakovalaaaaaa!
@mamina1978
@anibas děkuju, jste zlaté
@mizulienka aj ja mám robot z Lidla a som veľmi spokojná, mne sa zatiaľ všetko čo mam z Lidla vydarilo 🙂
baby čo by ste urobili pre asi 50 ročnú pani, ale že tá torta môže byť cool, moderná, farebná, kvety...všetko nechali na mňa a ja teraz neviem čo urobiť 😅
videla som v sobotu jednu uzasnu a "blaznivu" na 65. mojho uja.
torta ako tacka a na nej slaninka, cibula, cesnak, jelitko, nozik k tomu - vsetko z marcipanu.
ahojte, ja len na skok, práve sme sa vrátili z Lidlu a mali tam ešte 2 krabice tých amerických marshmallow, ale teda cena ak si dobre pamätám 1,19€ /300g 😕 😕 😕 Neboli po eure?
ahojte holky, nemáte náhodou některá někde odkaz s postupem na veverku z marcipánu? mám dělat dort, na kterém bude medvěd, myš a veverka a jedinou veverku jsem nenašla žádnou schopnou, díky

Zkoušela jsem kytičku pro kamarádku. Alespoň nemusím kupovat živou kytku. Děkuju bzučince za video jak na to. Dělala jsem podle toho tu gerberu a na první pokus to šlo.