Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kokso baby, teraz som si pozerala tú tortu, čo mi dali obrázok akú chcú svadobnú s vodopádom ruží, lebo na obrázku bola napísaná adresa a stojí 1200 dolárov, nooo, odo mňa chcú síce iba trojposchodovku, nie štvor, ale bála som sa povedať že bude stáť okolo 100€, wow 😲
@rogerka krásnučká
@mia1111 nádherná
@katulkaaaaaa krásne auto
@mariann2 krásne sú @adka_praha krásna @pristela neskutočná, dokonalá, klobúk dole. ten drak je maľovaný?
Tak co díváte se? Ty tlusté korpusy...já mám z toho jejich jednoho 3X prokrojený 😀
dívaly jste se na love na dorty? co jim říkáte? třeba ten krokodýl se mi teda vůbec nelíbil.. ta hlava byla divná 😖
@peroli Ja som to videla, ten krokodil ani nevyzeral ako torta. Ale pozrela som sa na ine ich vytvory na http://www.citycakesny.com/ a tam su paradne veci. A aj ta hubova svadobna bola dost divna, nie?

@zlatat ono by bolo dost podstatne keby sa nepyta na 4poschodovu ale ci dokaze urobit ten velky spodny rozmer 😝