Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kocky pouzivate niektora z lidla tu raw almond paste? kupila som dve balenia, myslela som si, ze to je hotovy marcipan a zda sa mi, ze su to len zmelanzovane mandle s alkoholom. skusim zmiesat s mliecnym marcipanom, co hovorite na to?
@mizulienka krásna @anibas krásnučká torta @reruna nádhera @lawli suprová gitara
@akme ja sa nesmejem, bo tiez tak rezem a pilku mam odlozenu v spajzi 😀 😀 😀
baby nemate ulozene nejake inspiracie na svadobnu tortu, nieco jednoduche, ciste, elegantne, len nech tam prosim vas nie su lalie 😉 lebo tie neviem 😕 😕 😕 dakujem
@mizulienka tu je par z mojich , ktore mam ulozene ako inspiraciu z internetu. Su tam aj lalie, ale tie mozes nahradit aj inymi kvietkami. Mozno najdes medzi nimi aj par jemnych ozdobok. Mne sa velmi pacia tie jemne elegantne biele bodky.....No skus pozriet....... 🙂
@akme tu je jeden pekny , kde su vsetky len pre dievcatka .....poschodove a velmi kraaaasne 😵 😵 😵
@akme ak ti to nepojde otvorit vyskusaj tento a chod do albumu
cakes for girls........................... je ich tam fakt vela peknych......
@mamina1978 jeej si zlata, dakujem velmi pekne 😉
ďakujem babule za inspirations
tak ja korpusy napecene, postavicky urobene a zrusili tortu,oslava sa posuva, neviem co teraz stym 😒 😒 😒 😒 😒 😒
ahoj holky, potřebovala bych radu - dá se použít smartflex i po uplynutí záruční doby? Mám ji koupenou jen na modelování kytiček, jinak používám mléčný marcipán a bohužel jsem si nevšimla, že datum tam bylo do února 2012 ☹ . Jako hmota vypadá pořád dobře a je mi líto ji vyhodit 😒 .
prosim vas babulky, ktore robite tie cupcaky alebo muffiny potahovane, ake cesto pouzivate? a ako sa to vlastne potahuje, si neviem predstavit take prcky potahovat 😅 rada by som malemu urobila do jasiel, ale ako na ne? dakujem velmi pekne za pomoc
@kleopatris já jsem udělala normální muffiny v košíčkách - receptů najdeš spoustu, i tady na MK je téma, můžeš použít jakýkoli recept na piškot či buchtu, který máš oblíbený, vršek jsem zřezala do rovna, potřela nutelou a přilepila kolečko hmoty, ozdobila.
@vecernicci ten zelatinovy stuzovac co ide do jovo kremu, kolko ho mam dat? 😕
mam jednu slahacku 250ml, a 1 500g jogurt...dakujem
@reruna jej super, dakujem 😵 mne sa to prave hned nezdalo, ze tu take pekne zaoblene, lebo ja ked pecem muffiny tak teda kazdy vyzera uplne inak hrbato 😀 a ze sa daju zrezat mna vobec nenapadlo 😅
@vecernicci
@dadka212
@dm1 dakujem babule, pomohlis te mi 🙂 len neviete nahodou ako by som urobila taketo vlasky?

@jaja555 - no, ja mám dlhý nôž - pílku - na pečivo z Tescomy. Čiže by to šlo použiť spolu s tým držiakom 😉 . Ale ja mám obyčajnú pílku, tak kým funguje, vystačím si s ňou 😉