Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ved to že sa mi to nazbieralo ako ked robím poťahovanú a je aj vel8ká dosť....tak neviem či im sánka nepadne ked si zapýtam 25 😀 😀
@yamahafazer V prvé řadě, vše nejlepší Evičce ke 3 rokám a přeji hodně zdravíčka, krásnou trtu jsi ji připravila 😎
Baby suprove torticky 😵 😵 sa tesim vzdy na vikend tu akoby tie torty boli pre mna 😀
Holky ja dnes rano idem skontrolovat tortu v chladnicke , ci prezila a hned ma ovalila cibula 😠 😠 😠 ja toho mojho zastrelím akoby nevedel, nevidel 😠 😠 a to zrovna vcera si robili na funku srandu z myslenie zien a chlapov 😀 😀 😀
tiez som mu minule v lidly ukazovala to maslo "82%" a vravela som mu vsetko okolo toho, a on vam ti mi v stredu kupil na torticky presne to , so slovami , som nevedel , si nepamatam nepodstatne veci 🙄 že nepodstatne 😠 ked sa mi torta roztece to je nepodstatne 😠 ale uz vravel, ze to maslo ani na jedenie nieje, blééé 😝 😀 😀 😀 😀
Holky, víte o tom že ODE DNEŠKA by měli být v Albertovi VAJÍČKA ZA 29,90??????
Manžel mi už včera koupil v Lidlu za 34,90.. to už celkem jde..
@mmaammiinnaa bomba!!! 🙂
@mmaammiinnaa oo ten je suprovýýýý

@irriss 😀 ďakujem, ale tak aj tvoje budú určite krásne a babám sa budú páčiť 😉