Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela mne sa v poslednej dobe vobec nechce tie podlozky robit som na to total leniva a dam radsej origos podlozku 😝 . Ja som si kupila papier v lidly ked bolo svetla zelena a z druhej strany je zlta a bola super dlhocizna rolka a ze 1,50 eur tusim stala. je to taky hrubsi papier super to je
žienky nemáte niektorá uloženú tortičku fialovo bielu - ruže?
@janula.h ja som robila taku
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=31850701...
@dm1 saakris a ja ho nemaaam ☹ mam hlavu deravu a vzdy ked som v obchode zabudnem co chcem 😀 mne balit kartony nerobi problem , mne sa malokedy pacia tie zlaté origos podlozky s tymi vlnovkovými okrajmi 🤐 ale k niektorym tortickam ssa zas super hodia
a baby som zabudla napisat , kto robite auta postavene na kolesach 😀 minule som podvozkovy karton spevnovala dalsim pasom kartonu a nepacilo sa mi to 😝 ale ted som dosla na nápad 😀 do podvozkoveho kartonu som nastrkala špajdle 😀 a bolo to super pevne a nic nebolo vidiet- on ten karton ma dnu take vlnovky tak presne do nich som ich nastrkala 😉 kto robi "stojacie"auta isto ma chape co myslím , ono tie predne kolesa su dost daleko od zadnych a ked je auto tazke prehyba sa podlozka v strede, ale takto spevnene drži ako kovová 😀
Holky já dělám perníky a už si nadávám, že jsem se na to nevykašlala. Malý dostal horečky, celý se mi osypal, tak zítra musím k doktorce a s tím třetím v pořadí na rovnátka. Ach jo, všechno se mi to v jeden den sešlo. 😝
@mizulienka ĎAKUJEEEM 🙂 aj moja bude na 80 😀
@jakelina jasne že choďte ako dlho má teplotu? lebo pri 6 chorobe sú horúčky 3 dni a potom výsyp a koniec divné ale je to tak http://www.choredieta.sk/index.php/caste-proble... daj vedieť ako ste dopadli držím palce

@adka_praha dakujeeem 🙂