Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak pridávam moju dnešnú... je to moja 10 torta v poradí, 4-tá na objednávku... podmienka boli obrúčky... a tetula čo si pre ňu nechala aj tringeltík... bola veľmi spokojná... 😵 ako to poteší taká pochvala... hmm... kvety boli trošku bledšie a s perleťou... aj tá krajka bola poprášená perleťou, len sa mi to nepodarilo zachytiť foťákom... 😠
a hlavne vám ďakujem za neskutočné množstvo rááááád... 🙂
holky prosím poradte mi nějaký chutné krém, ale na desert ne do dortu.. mám doma ty plastové kelímky a chtěla bych do toho něco zkusit, mám doma lesní ovoce, mascarpoen, zakysanou smetanu, normální smetanu čokolády.. nemáte někdo nějakej dobrej
@dajna11 náádherná @iwulka23 krásna je 🙂 @katulkaaaaaa krásne výtvory @woman04 krásne @janulkamartinko krásne @lawli - krásna @ikula2 nádhera
@monika76 krásnučká
@janulkamartinko
@woman04
@dajna11 holky moc kráásné dorty všechny, hlavně ty svatební 😵
@katulkaaaaaa
@iwulka23 moc povedené dorty, ta "pipíkatá" je vtipná 🙂
baby máte niektorá túto farbu? je tam dobrá gramáž v pomere k cene http://www.pravacokolada.sk/sk/hologram-rainbow...
baby robila som krem z toho karameloveho salka, vyzeral byt v poho ale na torte mi tecie ☹ moze to byt tym, ze som dala menej ako cele maslo na 1 salko? ( nemala som viac) Nastastie je to len pre nas, len nech sa viem vyvarovat nabuduce...
@lucinka krasna je torticka, nadherna, velmi sa mi paci 😉
Svadobná tortička odovzdaná za 45 e 🙂 veľmi sa páčila a ešte teraz mi volali,že svadobná mamina povedala woooow tá je kráásna 🙂 .........
ja sa táák vytešujem,že boli spokojní 🙂
a ďakujem vám všetkým za lajky 😉

čaute,
prídám vám tu aj ja svoje dve tortičky. Prvýkrát som skúšala zlatý dážď aj Daphne