Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@salonka1981 ahojky, upečieš si korpusy v tortovej forme, rozrežeš podľa potreby, natrieš lekvárom, pospájaš, popolievaš sirupom, ako zvykneš aj rezy, vrátiš do formy, ale bez dna, dno vložíš na vrch a zaťažíš rovnomerne,napríklad múkou, alebo čo už vhodné nájdeš, necháš do druhého dňa odstáť a môžeš s tortou ďalej pracovať 😉
@reruna ď. 😉
baby roibli ste uz niektora ten krem s mascarpone aj z bielej orion cokolady?
@mizulienka ja som skusala z orionky, milky, najlacnejsej tesco bielej aj z lidla obycajnej a furt mi vysiel rovnako a nikdy sa mi nezgrcol ani nic 😕
@mizulienka já dělám jenom z Orion čokolády a povedl se vždycky
@mizulienka ja robím tiež iba z orionky 😉
da sa smartflex flower pouzit aj na potahovanie, ci len na modelovanie?..............to je blba otazka, ze?🙂) aj tak dakujem za odpoved
babulky ste poklady, dakujem krasne 😉
@beruska.zuzanka ja používam smartflex flower na ozdoby a som s ním veľmi spokojná. Smarflex velvet je torchu mäkší ako flower a ozdoby z neho dlhšie schnú. Na poťahovanie som smartflex ešte nepoužila takže ti s tým neviem poradiť 🙂
@dadka212 Dani inac super napad s tou vyhrou torty 😉
@mizulienka no to mi kamošky stále, že nech urobím aj ja zdielaciu súťaž, ale to som nechcela, lebo chcem menej piecť a to by som mala zas kopu objednávok 😀 tak robím súťaž ako ospravedlnenie, že budem teraz odmietať torty 😀
babenky, uz asi pol hodinu hladam na nete video na potiahnutie stvorcovej torty....nemate neiktora nejaky link ulozeny? dakujem
@aduskatt môžeš si vyberať http://www.google.sk/#hl=sk&gs_nf=1&cp=15&gs_id...

dievčata idem po radu,ked robíte jogurtovu plnku :šľahačka,jogurt,tvaroh + ztužovač za studena,davate aj zmrazené ovocie?