Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci nakonec to odřekli a chtěli místo toho mobil.
@jakelina aha, ale takhle by to bylo elegantní řešení, tak příště 😉
tak tady je ten můj zákuseček, mňam 😀
@vecernicci no to je teda mňam 🙂 🙂 🙂
@lamps však už je jen půl plechu a to jsem to dodělala asi před hodinou 😉
@vecernicci to poznám, u nás už jeden plech ani nepečiem hneď rovno dva. A naposledy som robila jablkovú štrúdľu v počte 6 kusov a riadne veľkých 😀 😀 😀 a to chalani ešte len idú do puberty
@adul67 prosim ta kniha kolko vazi?mam zakazku na velku tortu tak sondujem,dakujem.
Ahojte baby.Zas idem pokukať čo ste popiekli a chcem sa spýtať.Tie čo ste robili košík z hubami.Z čoho sú tie huby čistá hmota?či to je punčovina potiahnutá. 😕 baby radte
@vecernicci dakujem si zlata vzdy poradis.
holky, nerada se tedy vtírám, ale opravdu mi nikdo neprozradíte, jak skladujete potahovky? Kupované i ty sama doma? Venku či v lednici či v mrazáku?....děkuji
Baby, myslite ze kombinacia ciernej,striebornej,bielej a zelenej je OK pre chalana na dvadsiatku?.Budu to dva stvorce na sebe a horny previazany ako darcek s maslou navrchu.
@florentina ja pouzivam Smartflex a poriadne zabaleny v igelite aby neobschol vo vedre v ktorom ho kupujem.Normalne v kuchyni.
No a abych taky přidala nějaký poznatek, pravý marcipán teda moc na ozdobičky nebude. Budu ráda, když s ním potáhnu. Docela se trhá a je dost měkký, i když ho mám celý den v lednici. Zkoušela jsem z něj teď udělat ty motýlky a jako podařilo se, no ale uvidím, zda a kdy to uschne a jak budou držet. A jsou tedy silnější. Budu muset tedy na ozdobičky pořídit něco jiného. Tak nevím, zda zkusit mléčný marcipán samo domo, či koupit nějakou hotovou hmotu...
@daducha děkuji. A k těm barvám, mě se taková kombinace pro chalana zdá dobrá.
@florentina ja to mám vo vedre v sáčku a v špajzi 😉
@florentina já dělám marcoš ze suš. mléka a mám ho v lednici, ale koupený si myslím, že je jedno, akorát musí být dobře zadělaná,aby neztvrdla 😉
@vinka já dělala čistě z hmoty 🙂
@vecernicci prosiiiiiim, hod mi nan recept!!! mam ho robit na jednu konfirmaciu a hladam daky dobry recept..prosiiim prosimm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@janula.h @vecernicci děkuji

neskor si precitam co ste popisali a popozeram torticky 🙂 zajtra do prace a tak sa mi nechce ☹