Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alenv jó duck tv...nejoblíbenější kanál u nás doma 😀 ...je to pro hodně malé děti....jednoduché pohádky, většinou beze slov, výrazné obrázky a barvy....
@pristela napíš tejto kočke simunska.janka@gmail.com, ona je z pravej čokolády, teraz som jej písala kvoli satin ice gum paste, kedy ju budú mať a hneď mi odpísala
@mamina1978 takových postupů co si sem už poukládala....obdivuhodné, za sebe velké díky 😉
@gagarinka a tu je klasicka aj s postupom 😉
@florentina ano, @mamina1978 velke dakujem🙂
@mariann2 mám takové malé perličky stříbrné a ty jsem tam natlačila 😉 nechtělo se mi modelovat tu nánu, teda Hannah 😀 tak jsem to vyřešila takhle 😉
@florentina pribináčkový krém je tuhý strašně, ten klidně do spodního patra můžeš dát, nebo máslový pudinkový, krém s moučnou kaší máslový, krém salkový, falešný pařížák s máslem taky....asi bych tam nedala vyloženě pařížák jen šlehačkový, nebo nějaké šlehačkové či jogurtové krémy....
@florentina Creme olé dr. Oetker - pudink bez vaření, dělá se vanilkový, čokoládový, kokosový - přidáš jen mléčný výrobek a cukr, ovoce - já zkoušela smetanu ke šlehání, tvaroh, zakysanou smetanu, jogurt, mandarinky, ananas, dají se i višně, banán, pařížská šlehačka - jen promícháš a ono to tím pudinkem zhoustne
ahojte babizne moje najsammilovanejsie 😀 krasne ranko prajem. poculi ste predpoved pocasia? cez vikend ze 28 stupnov! uz nam to zacina 😖
pocujte, skusal tu uz niekto tu modelovaciu hmotu z burizonov? 😕 mam robit na piatok flasu, a rozmyslam ze by som ju vymodelovala z toho a potiahla hmotou...
@lusil2005 Vladka z ní dělala ovečku..🙂
A to teplo - já se hrozně těším!!!! 😵 😵 😵
@lusil2005 aj ja sa tesim 😉 beriem uz menej toriet, vkuse sme s detvakmi vonku, je to parada 😉
no pockaj, ci budem takto rozpravat, ked budem robit v maji svadobku 😉
@mizulienka to mi povídej, na konec května mám dělat dvě čokoládový 😝 🙂
ale jinak je kráááásně, Vojtík už je zdravý, tak začneme chodit konečně ven, těším těším 😉
babeny niektora tu robila konvalinky , podla ktoreho postupu ste robili???
@miciatko tady si vyber, který postup ti bude vyhovovat 😉 http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread...
@mizulienka ved to! ja tiez robim v maji stvorposchodovu svadobku 😀 to zase bude... 🤐
@miciatko ja som robila podla postupu v TOM casopise. ale ono je to jednoduche. urobis gulicku, vykrojis minikvietok, stensis, prilozis hore na gulicku, a drotik s ockom na konci pretiahnes zvrchu cez obidve.
@florentina u nas je to jedno...je tu stale rovnaka cena na cerstve ovocie, ci v zime ci v lete 😝 😅
@miciatko ja som ich este nerobila, stale sa na ne chystam , ale akosi som sa neodhodlala este 😉
Tu je pekny postup...... 🙂
http://www.tortyodmamy.sk/konvalinky
@vecernicci
@lusil2005
@mamina1978 dakujem babenky 😉
Dobre ranko, ci den 😉 .....prajem. Uz sa taaak velmi tesim. Zajtra zacinam modelovat majstra Mannyho a naradie. 🙂 😵 Konecne , lebo 1. maja ma moj synacik 3 narodeninky a zelal si ho na torticku, ale ze aj vsetky tie naradia. 😕 😅 ,Tak som zvedava ako to pojde. Ale dnes musim poobede este do prace 😔 na par hodin , aby som potom mala cas len na pripravu oslavy a modelovanie.Uz ma prsty svrbia. No ale praca slachti...a najprv praca potom ,placa. 😉 😀

@aduskatt diky si zlatá som zvedavá čo povedia zajtra