Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
parada, najskor ma kamoskina svagrina nahana ci mozem urobit na sobotu tortu, dohodli sme sa a ked som dovliekla dnes nakup domov, tak 2 hod na to mi volala, ze ci to nemoze posunut na dalsi vikend, lebo ze nejake 3 baby nemozu prist tuto sobotu 😠 a dalsi vikend sme u nasich, takze nemam ako urobit, tak ze ona mi este zavola ako sa dohodnu... ja myslela, ze ked niekto takto nahana, tak vsetko je dohodnute a nie taketo cachre 🙄
@mamina1978 krasnucke, šikulka.
Holky já jsem zkoušela z těch burizonů a čokolády udělat hmotu a jde to taky super. Normálně jsem nad parou rozpustila čokoládu s trochou tuku, nasypala burizony a zamíchala. Trochu to nechala vychladnout a udělala jsem kuličku, kostičku, co je libo. Kluci to už snědli, bylo to jenom na zkoušku. Tu kostku jsem ztuhlou ještě ořezala nožem a krásně to šlo a byla z toho krásná kostka, rovná jak když střelí.
Napadlo mě to dnes v obchodě, viděla jsem tam takové řezy z burizonů s čokoládou, byly to takové obdelníky.
baby robili ste si niektora formicky doma z Lukoprenu? vypada ze nas dodavatel v praci to bezne pouziva tak drankam kilecko 😀
takze uz mi zas volali, nakoniec torta na sobotu bude...nechapem tych ludi 🙄 😝
nejak moc tu chvalite tu burizonovu hmotu, asi budem musiet aj ja cosi take vyskusat 🙂
@dm1 dívala jsem se na net a dají se z toho dělat formy, tady je ukázka. Tak to vyzkoušej, určitě půjdou udělat třeba nějaké znaky, knoflíky, kola na auta a tak různě.
@jakelina ta hmota, co si vyrobila sa vola rice krispies cakes 🙂 u nas sa to tu robi na vsetkych detskych party, take male hrudky sa hodia do kosickov na muffinky a detske kolaciky su hotove 🙂 a deti to miluju 🙂 a je to uplne jednoduche, len zmiesas tie rice krispies (burizony) s cokoladou a je to 🙂
@pristela
@bambula1307 ďakujem Vám kočky, potešili ste ma 😉
@jakelina no to perie dalo zabrať 😀 vymyslela som si to tak, že som si robila také malé šulčeky a s kosticou - guličkou stenšovala a lepila na vtáka 😀 čím som išla viacej k hlave, tým som to perie robila menšie... docela babračka 😝
jeden holub skončil v koši, druhého kačkovtáka som tiež tak hodila o zem a tento tretí ako tak vyšiel 😝

tak kočky tu je ten môj papagáj kakadu 😀 alias vypelíchaná sliepka 😀 nakoniec som ho robila bez postupu podľa obrázku 😝 ostali mi odrezky z torty, tak som urobila aj také menšie kávové zrná z punčoviny 😉
@lamps ozaj tu je aj tá kávová plnka s praženými orechami 🙂