Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@gagarinka andelička , ja malujem hocičím 😅 malovala som aj s alkoholom -uschlo v pohode, ale ted malujem iba s vodou +gelovka , abo prášková, abo lacina z drogeriek je to jedno aku potravinarsku farbu pouzijes , malujem len s vodou bo alkohol doma nemávame a kvoli tomu nebudem kupovat, s vodou mi to i tak vypada uuuplne tak isto ako s alkoholom a uschne to tiez rovnako. Malujem aj z neriedenymi gelovkami, to ti uschne ale straaasne pomalyyyy -cize to nikdy nestihne uschnut 😅
@pristela ked uz sa tu bavite o malovani, ked som skusala malovat, tak sa mi to na mmf bud rozpijalo alebo na k2 "scvrkavalo" do bodiek... 😒 nechapem to... 😒
@adka_praha ja robim vsetko z mmf a maluje sa mi na nu v pohode , ak sa rozpijalo asi si nemala mmf poriadne oprasenu od cukru a vlastne ti tie zrniecka cukru chytali farbu a posielali si ju dalej 😅 , alebo si mala zbytocne vela vody/alkoholu na stetci- ono je to ako s vodovkami na papiery, treba si ten stetec otriet na papiery aby nemal v sebe zbytocne vela vody a ked sa zcvrkáva je mastná poťahovka, to chce trpezlivost a viac "nánosou " farby , aalebo lepšie 😅 poprasit potahovku škrobom abo cukrom vyhladiť žehličkou/rukami a pak oprasit zbytkový cukor /skrob preč s čistym suchým stetcom a mozes zacat malovat 😉
@pristela jej dakujem... 😵 no az na to dojde, som zvedava, ako si s tym zasa raz "poradim"... 😀
@adka_praha neboj , poradíš , si šikula 😵 😉 😉
@eliska22 jé, zrovna včera jsem si donesla domů knížku od Debbie Brownové - 50 tipů na dětský dort, ta fotka je z té knihy - ta dýně - takže jsou to dva půlkulaté dorty pečené v miskách o objemu 2 litry - dáš je na sebe, asi jako na kopačák a nožem vyřízneš 8 rýh - tady je foto - a taky je tam ta myška rozdělená na části
Baby ďakujem za podporu - no fakt je, že musím pustiť torty z hlavy a robiť niečo aj pre zdravie, mám 3 deti a nech odpadnem niekde na križovatke, tak o mňa ani pes nezakopne, bo si bude myslieť, že som ožratá - ked sa tak motám 😀 😀 😀
@malamargaretka daj na par sekund do mikrovlnky. ale naozaj len po chvilke, nech sa ti to neprehreje. vzdy 5-10 sekund a skus. potom po pripade znovu.
@zdenallicka mne osobne sa to paci🙂
@zdenallicka mě se líbí ten s biblí
@reruna Já právě nejsem věřící, nikdy jsem se o to nezajímala, tak nevím, co se hodí... chci, aby to bylo decentní, jednoduché (jak vzhledově, tak na práci), neutrální..
A kdybyste někdo měl nějakou hezkou inspiraci, sem s ní..🙂 Děkuji..🙂
@mamina1978 jejda, já na tebe zapomněla ☹ lepím piping gelem, jde to tím super, ale když jsem ho neměla, tak kapkou vody ono se ti to přilepí i tak 😉 hmota je normální, ale jestli ti změkla, tak dej na chvíli do lednice nebo přidej trošku cukru

tady máte zase pár inspirací jen tak.. 😉 😵