Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky, kráááásne torty ste zasa popridávali, všetky do jednej, no radosť pozerať 😵 😵 😵
@aduskatt kuk 😉 tu je video 😉
@mamina1978 supis🙂)) moja a je vobec nieco ohladne pecenia, co ty nemas niekde v tajnom supliku?🙂
holky do ted jsem používala černou od Wiltonu a teda nic moc.. ted váhám zda objednat extra black od sugrflair? Máte zkušenost.. s tou i tou? Díky
@aduskatt no toho este urcite je veeeeeela, co nemam. 😉 Ved to zbieram len 5 mesiacov 😉
@alenv ta extra cierna od sugarflair je suuuuper. Mam ju uz dlhsie , a farbi bombovo, poradila mi ju@ vecernicci 🙂
A potrebujes z nej len malinko, cize vydrzi dlho.
@mamina1978 a měla jsi i od Wiltonu? Mě jde jen o to porovnání.. abych nedávala 2x větší cenu za stejnou muziku 😅 ale když chci obarvit větší množství hmoty tam má wiltonka problém
@mamina1978 tak já ji zkusím..
@mamina1978 neveriiiiiiiiiiiiim🙂urcite mas vsetko..a ak nemas, tak aspon vies, kde to mas hladat🙂
@alenv Ja som tu od Wilton nemala, tak porovnat viem len z drogerie a od sugarflair 😒
jaaj baby moje..synacik si s tymi labutkami plava po tom pipingovom jazierku, xixi.uz su zasa inde odparkovane🙂
@mamina1978 ale tak snad když je2x dražší tak je asi opravdu víc koncentrovaná.. já ji objednám
@alenv mozno ti niektora z dievcat este odpovie , ale co tu predtym pisali, tak tu extra black velmi vychvalovali, ze je ovela lepsia ako od Wiltonu. A ja sa len pridavam po vyskusani , ze je super 😉
a ještě jednu pomoc potřebuji.. prosím jaký dort pro jeptišku?? Kde hledáte isnpiraci?

@mia1111 tak jsi mě předběhla 😀