Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 já se ti moc moc moc omlouvám ale mě to rozesmálo.. 😀 😀 chápu že Tobě opravdu do smíchu není, že dort je asi spíš do koše ale za pár let se tomu zasměješ i ty... vsadím boty.. 😉 ber to tak, že aspoň máte super příhodu pro vnoučata.. "to tak děda jednou.." 😀 😀 😉
@janula.h krásny je @lusil2005 nádherné @ajka82 waw je nádherná @gumkacka1 krásne dielka @simasa krásne @mariann2 parádna @dadka212 krásnučké sú @bambula1307 krásne veterníky @janulkamartinko krásnučké @xxx.klarka je nádherný
@mizulienka krása
inak všetko najlepšie všetkým maminkáááám. Nech ste stále zdravé a veselé, nech Vás manželi a deti poslúchajú
@peroli ta bielo modra je moja ta druha pre pristelu co som dala obrazok je z netu
@lussy23 ale ja som robila len tu bielo modru ta druha je inspiracia z netu
@bambula1307 Tych zakuskov bolo povodne 1000 ks ale mam odfotenu len jednu krabicu inak moj neporiadok v kuchyni pri chystani vypadal asi takto 🙂
@peroli Jej nemusis sa ospravedlnovat, mne uz je do smiechu tiez. 🙂 A tortu sme nechali vonku , zmrazene ovocie sa rozmrazilo, puding zerdol a posypali sme ju s hooooodne cukrom. 😉 🙂
@janulkamartinko prosiiiim , prosiiiim , kde byvas ???????? akoze sa mi skoro zachcelo , este ze som neni teho 😀 😀 😀 ja takeeeto prudko mozem 😲 😝
kocky dokazala by niektora z vas urobit takuto podobnu tortu?Resp.nejaku tortu s tematikou Harry Poter?Som z Kosic,cize niekde z okoli,pripadne z okolia Popradu.
Hladam sikovnu mamicku,ale zial zatial bezuspesne :( viem,ze tie titulky knih su jedle obrazky.
@mamina1978 tak ale radost ti udělal, ne? snaha se cení 😀
@janulkamartinko juuj hned by som urobila nalet na tu tvoju kuchynu, milujem zakusky 😀
tak já jsem si ke dni matek udělala aspoň smetanový dortík s jahůdkama, borůvkama a malinama, mňam, měli je včera v lidlu jen za 14 korun za balení 😉
@janulkamartinko uf to bola makačka, ťa obdivujem.
@vecernicci No samozrejme , ze ma potesil 😉 A teraz to s tym cukrom a rozmrazenym ovocim aj celkovo chutilo 😉 ........Len rano som mala sokovu terapiu 😉 😀 😀 😀
ahojte maminky ak je tu nejaka sikovnica z ZV,ZH,BB ktora vo svojom volnom case nerobi torticky len pre svojich blizkych,ale aj na zakazku pre ostatnych tak by som mala zaujem o urobenie torticky pre moju dceru.ak sa nejaka najde poprosim IP.dakujem.
ak otravujem tak prepacte
@janulkamartinko mnaaam, vyzeraju super a prosim ak mozes prezradit, kolko beresd za zakusky??
@miciatko tak 0,33 ale aj tak to nevychadza a neviem ci by ludia drahsie este chceli,necham asi zakusky tak a budem sa len tortami zaoberat.....

@lokalistin to je tvůj dortík? je nádhernej.. 😵