Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby nejake napady na tortu ku kolaudaci?? kamarati si kupili domcek a pojdeme na kolaudacnu opekacku, tak by som chcela nieco upiect. Nie som ale moc zdatna v modelovani a 3d tortach tak privitam kazdy napad, co by sa hodilo 😕
@janulkamartinko no ved prave, lebo chceli ze 20 kuskov, takych a 20 takych a ako s osttnym co robit a ked som si to prepocitala, tak viacej prerobim ako nieco zarobim
@lusil2005 krasne torticky a tie lalie nadherne , ulozim si s dovolenim 😉
@janulkamartinko tak to uz hej 1000ks 😀 . to boli asi vysluzky, ze? teeeda riadne 😀 😀 ..ale krasne si napiekla sikulka si. Len si ozaj malo pytas. ja napr. za puncovy beriem 0,50e..tam vela cukru davam a aj hodne rumu. Ostatnne okolo 40/45centov. ved v cukrarni su aj tak drahsie a vahu mam taku istu 40/50g 😎 ..musis sa viac ocenit..lebo ta zozeru aj s botami 😀 😎 ..a to by bola veeeelka skoda 😉
Dakujeme za torticku na prve svate prijimanie od @katy1979 bola vynikajuca dakujeme..... 😵 urcite si objedname znovu...
este raz dakujem babam ktore mi poslali cez IP skvele recepty a tu je moj vytvor s vysnovou tortou pridavam foto ,bolo to sice na rychlo,ale tak hlavne je, ze sa oslavencovi pacila 😉
@bambula1307 a tebe este raz dakujem za skvely rychly recept na korpus ,torta chutila a ocino bol strasne poteseny 🙂 foto skusim pridat
@bambula1307 dodatocne fotky ,ako ja cukraka niesom a toto je moja piata torta (co sa tyka povrchu zdobenia s potahovkou , tak tretia torta) ,tak to neni ako od profika,este aj tie gulicky dole tie boli iba ako maskovaci manever pred prekrytim koprusu ,ale tak podstatne je ze chutila 🙂
@liviana1111 Super ,ze sa podarila a aj chutila. nahodou je celkom peknucka 😎 😎 ..neboj kazda dalsia bude len a len lepsia a krajsia 😎 😀
Som rada, ze som pomohla 😎
Tesim sa, ze aj mne kocky poradia 😎 , ono su aj cukrarky kt si recepty strazia nedaju dalej 😉
@bambula1307 hej viem ved prave preto som moc vdacna 🙂 no a co sa tyka tejto torty moj muz sa celkom kosil ze torta ocinovi a ja sfarbim tortu do červena,ale tak ja som som nejak neuvazovala,tlacil ma cas a po com som siahla to slo ako prve a tak aj cervena prisla pod ruku prva 😀 😀 😀 😀
dievcence, mam tekutu zlatu farbu a som z nej na prasky☹(vraj riedi sa alkoholom a ona svina pri styku s alkoholom uplne zgumovatie a nie ze zriedi☹
prosim vas ako zafarbim na peknu vinovo cervenu?ktora farba je na to najvhodnejsia?
@lokalistin cervena + trosku ciernej
@lokalistin http://www.pevnost.eu/index.php?option=com_cont..., skus si najst, co potrebujes🙂
zienky moje potrebujem vas, dajte radu ako spravit branky na ihrisko 😎
@liviana1111 ale ved je pekna vesela 😀 nieje kriklava. manzel tomu nerozumie 😉 😀
@lokalistin http://www.candylandcrafts.com/colorchart.htm, alebo skus tu🙂

@lucka_o dakujem luci 😉
ja si iba vykrojim kolieska, stencim kosticou a lepim jeden listok za druhym 😉