Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kočky o dva týždne idem robiť tortu na dvojitú oslavu pre 8 ročného chlapca a 35 ročnú jeho maminu a chcú tortu v tvare štvorca, nemáte nejaké inšpirácie na takéto torty???
toto som práve objavila... http://cakecentral.com/gallery/view/album/21/fi... teraz sa roztrhlo vrece s tými prvými svätými prijímaniami, tak možno niekto niečo nájde... a možno ste to už dávno videli... 😅
baby, je nejaky vyrazny rozdiel medzi tortami na svate prijimanie a na birmovku?
holky dakujeeem , ste poklady 😉 😉 😉
@mizulienka kalich som ja robila na lieviku z vonkajsej strany.
@mizulienka ja som robila kalich na vínovom pohári 😉 takýto
Vy tu na mě všechny prdíte.. 😝 Ptala jsem se, jakou marmošku byste daly ke kávovému krému... 😠 😅
@katy1979 Dik Kati, uz som to dala do tej salky, som zvedava, ako to dopadne...vidis, ten lievik ma vobec nenapadol 😕 😠
@pristela mrzi ma to aj za teba, to nechapem, ze si take veci nevedia ustrazit...ale velka utecha je, ze zjedli celu velikansku tortu, to uz nieco znamena 😉 🙂
@aduskatt mozes aj cisto biely krizik, taky ten z pasikov robeny a kvietky k tomu...alebo ruzenec a ruze biele
@zdenallicka ribezlovu, marhulovu
@zdenallicka Ale nieeeeee, nepr....ime na teba 😉 , tak napr. ja nedavam ziadne marmelady, lebo ich nemusim 😒
Tak ti bohuzial neviem poradit.☹
@mizulienka
@jakelina dakujem vam, este ze ste tu, ja som v tejto tematike uplne mimo☹
@mamina1978 rovnako ich nedavam, nemam ich rada 🙂
@aduskatt Ty....... , pocuvaj.....mi mame toho tak vela spolocneho akoby nas jedna mama mala 😉
(kokos-mnam.....marmelada-blee) a kooopec inych spolocnych nazorov uz predtym....... 😉
Ked pridem na Slovensko, tak by sme sa mohli stretnut 😕
@zdenallicka zlatko ani ja neporadim ☹ pokial si vyslovene nepýtaju nedavam , tiez to nemam rada 🤐
@mizulienka Děkuji..🙂
@pristela Hej a teď čtu o tom fialovém dortu... já bych asi liskala hlava nehlava všechny kolem! 😠 😠 😠

@lubi22 dakujem! coko pouzivam z lidla, rozpustena s troskou cery. po rozpusteni som to vyliala na cokotransfer, nechala ztuhnut, a potom nakrajala na pasy. no a potom len prikladala na okremovany bok torty 😉