Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky a ještě musím říct, že někteří zákazníci jsou na odstřel.. ale min. týden jsem dostala za takový jednoduchý dort 300 Kč dýžko.. 😕 😵 to mě fakt překvapilo
@mamina1978 v tom albume su odfotene aj cele https://www.facebook.com/media/set/?set=a.20785... , sú vyrobene z látky, výpln rúno, úplet , toď vsjo , namalovane textil. farbami- skoro som napisala potravinarskymi 😅 😅 😅
Aj mne paci ten kvietok 😵 aj na tortu ho skusim a asi aj brož urobím 😉
@anibas jo jo , mala som ju zakázanu vložiť 🙄
@mamina1978 dakujem velmi pekne...
@mariann2 davali tu holky postup : http://www.google.de/imgres?start=193&um=1&hl=d...
@miciatko pribináčikova plnka- čoko korpus, dole višne,tvaroh.plnka, stred jahody, tvaroh.plnka, vrch maliny,tvaroh.plnka
@dm1 ja som robila tuto 🙂 http://www.majkinetorty.estranky.sk/fotoalbum/d... len ten krk ma byt asi kratsi, len sa mi to nedalo uz skratit 🙂
@miciatko originál je tuším s mascarpone .. ja som podľa toho robila, veľmi nám chutilo
TIRAMISU
2 x maslo nátierkové smotanové – bez príchute/
2 x šľahačková smotana + stužovač
200 g práškového cukru /môže aj menej podľa toho aká je sladká šľahačka/
= všetko vyšľahať
Káva + rum
kakao
V káve s rumom namáčame piškóty a vrstvíme = piškóty – posypeme kakaom
Šľahačkový krém
Piškóty – posypeme kakaom
Šľahačkový krém
Piškóty – posypeme kakaom
Necháme stuhnúť.
@vinka ja som obalila krabicku od dzusiku a na nom natahovala pasiky 🙂
@mamina1978 ja mam od pristelky babiku pre syna chlapca mi uroila a je uzasna 🙂
Ahojte tak ja po 6 tortách a 1 medovníkovej kazete na min. sobotu, pokračujem svedobnou a na MDD a narodeninovými-no v pondelok v práci po PSP mojej dcéry som bola ako zbitý pes, a pokračujeme v pečení. Ani čítať vás nestíham 😅 😨
@pristela to znie fantasticky, hned by som si dala, ale tu mozem akurat tak slintat...u nas sa schyluje k burke a ja som prave vlozila cesto do rury, tak nech mi vypnu elektrinu a bude po radosti 😠
Preji krasny den, opet si jdu pro inspirace a pro rady:
potrebuju poradit se 4ma dortama...
1. na domaci oslavu si devcata preji: Berusku a Barbie
2. na skolni oslavu si preje pani ucitelka mega dort v podobe syru s 50ti myskama... 😎 (ten zvladnu, ten jsem delala)
mozna snad poradit s kremem bez Mascarpone a slehacky...kdyz dam jen Nutellu, bude tvrda..☹
3. na skolni oslavu pro starsi dcerku jsem si myslela dort (obdelnik) v podobe jejich skolniho Indexu -
Prosim Vas o inspiraci, hlavne te Berusky, nekdo tu nedavno delal Berusku s dlouhymi vlasy...a ohledne Barbie jsem chtela poradit hlavne JAK na saty, aby byly co mozna nejprinceznickovejsi..😉
dekuju moc.. 😉
@miciatko
@mizulienka joj, to veru nezavidím ☹ snad to k nam nepride .-(
jaaj baby aj ja by som si takuto dala ☹ ☹ ☹ ani kusok som neochutnala ☹ len dufam ze si ju nik neobjedna bo kupovat zvlast visne, maliny a jahody je hodne, tu bolo stastie ze som mala viac torticiek a mohla som odlozit 😉
baby, trochu odveci...........ako dlho sa varia jacmenne krupky?🙂

@pristela a este nieco, ak to nie je vyrobne tajomstvo.....z coho vyrabas tie rozpravkove hlavulienky s nadhernymi ockami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a mas prosim ta fotku ,kde su cele odfotene?