Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@peroli dakujem skusim
to mi je jasne, ze to tam nevtlacim ja...prave preto mi je divne, ako sa to tam vtlaci same🙂) vyskusame, uvidime🙂
@jakelina
uz jsem obehla vsechny u nas... 😠 ☹ ze maji jen pro sve potreby a nemohou mi pomoct..nemaji to jak vyfakturovat..musela bych si koupit jejich kompozici s dratkama a pak je odvazat z kyticek 😠 😠 😠 😠
tady jsem nesehnala ani kdyz jsem potrebovala takove ty "ampulky s vodou", co do nich vpichuji napr. gerbery, aby vydrzely..nemuou mi prodat NIC, co nelze vyfakturovat 😖 😖 😖
p.s. premyslela jsem o brckach - tech ohybnych..vcera jsem sehnala cerne brcka..co rikas?
odstihnout a nasadit tykadelko..fakt zoufalstvi
Budu delat tuto Berusku...omlouvam se majitelce fotky a krasneho dila..zapomnela jsem jeji nick 😉
no a k tomu jeste Barbie...o satech pomlcim..babovkove pomucky tu maji jen ploche..jako velke kolo s dirou..koupila jsem v Ikee neco na zpusob hvezdice, udelam ji nekolikrat a na sebe naskladam a potahnu..ale opet, zoufalstvi 😠 😖
Nerada "zaplatuju"
@irriss kokso, sak to neni su vobec ochotni, tam u vas, ci co? sak nech objednaju dratky na zvlast fakturu, co si nedaju do uctovnictva a ty to preplatis 🙄 a u nasich ked som bola, tak mi v pohode dali v kvetinarstve, nech sa nemusim prehanat do cukr. potried do vedlajsieho mesta(aj ked to neni daleko) aj ked si teta vypytala 3 centy za jeden kus...ale nebol problem 😕

Preji krasny vecer ..temer "noc"
Pred chvili jsem se vratila z Ikey a nebudete verit, ale ve zdejsi Ikee neni k dostani pecici polokoule..na Berusku 😒 ☹
A ja sla na jistotu..tak jsem nemela v zaloze ani alternativu...ale sehnala jsem
PYREX sklenenou polokouli..snad to v ni pujde 😖
Kam az mam dat testo? do pulky? Prosim, prosim..asi i vymazat, ze? Ja se sklem nedelam ☹ ..vubec si nevim rady..