Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mia1111 - teda , svet je malý , len ja nie som priamo z ca , torška mimo , no a fakt , keď už , je v ca nejaký obchod kde sa dajú tieto veci na pečenie kúpiť , či len z netu , lebo ako ca poznám, tak to nie je ktoviečo , žiaľ 😒
@miculienka pošlem Ti IP
@mia1111 -ok 🙂
@pristela jasne ze mozes 🙂
@jakelina hej ale ja robim klasicku piškotu a pod marcipan ma byť vraj taka kde ide olej 😒
@vierkasteffi nemusí být s olejem, můžeš udělat i piškot a aby nebyl suchý, tak pokapej rumem nebo ovocnou šťávou. 😉
@larah koukám, že dneska je to tu samý Pat a Mat 😉 super je máš 🙂
babulky, tak ja miesto toho, aby som robila tortičku, kukám vaše výtvory 😀 😅 . No nedá mi to, furt odbieham k PC a pozerám, aké nádherné tortičky ste zasa popridávali 😵 😵 😵
Ale idem už aj ja dačo robiť, bo zasa budem zdobiť do noci 😅
Maminky, poraďte mi, prosim, ako urobím cokoladovy potah? Ďakujem.
Ahojte žienky, tak ja pridávam svoje tohto týždňové. Baby ktoré poťahujete s WI máte môj obdiv, ja som teraz poťahovala s WI foťák (lebo som potrebovala zafarbiť na čierno a MMF by som tak nezafarbila) a myslela som že ho celý hodím do koša, plnku som do neho robila tvarohovú a všetko mi to lietalo na všetky strany a poťahovalo sa mi strašne, WI bola strašne mäkká. Myslela som že prejdem na nejakú kupovanú hmotu ale predsa len ostanem pri MMF lebo s tým sa mi krásne poťahuje a aj pekne zatuhne. Tá svadobná mala byť najprv modro ružová no na poslednú chvíľu to zmenili na bielo ružovú, ešte že som mala urobené ružové ružičky a nie modré 😀
@katarinas ak myslíš čoko MMF tak tu je recept http://www.tortyodmamy.sk/cokoladova-cukrikova-...
holky potřebovala bych od vás radu - všechny vyrábíte tak nádherné růžičky a já nějak pořád nemůžu přijít na to, jak udělat co nejhezčí - potřebuju je natrénovat na svatební dort za tři týdny, dávám sem právě udělanou na zkoušku ze Smartflex Flower, ale popravdě se mi z něj nedělala tak dobře jako třeba z mléčného marcipánu, i když SF je tak opěvovaný 😒 . Přijde mi, že ta hmota je po ztenčení hodně měkká a růžička moc nedrží, vahou růžičky mi i sjížděla z párátka 😠 .Můžete mi prosím objektivně poradit, co mám na ní vylepšit? POřád se mi nějak nezdá 😖 . Díky 😉
@vecernicci u nás běží šmoulové už skoro rok, ráno a večer - myslím, že mi dcera za chvíli zmodrá :-d , ale dorty máš krásné
@mates22 díky, to v animáku běží u nás taky, ale když chci aby po obědě spal, tak mu pustím šmouly ty nový co byli v kině a u nich usíná 😀 😀 😀 a spí mi pak tři hoďky, zlato moje 😉 jo mladej už má modrou klíční kost, tak doufám, že taky nezmodrá celej 😀 😀 😀
@vecernicci já také budu dělat šmouli na 23.6. a budu doufat, že to nějak ušmoulím, tu chaloupku máš dutou, nebo jakou?

@mia1111 - no áno , to už som aj študovala , ďakujem za radu , ešte si pokukám videá ako na to 🙂