Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci no skus🙂)
@artepf andelica , ja ked robim ruze , den vopred si urobim stredovy kuzel na sparatko , na druhy den urobim štvrťku z ruže , necham chvílu vyschnut a az pak lepim dalsie lupienky, zase necham chvilku vyschnut-vytvrdnut trebars vo vlozke od vajíčok , a pak ak treba pridam este par lupienkov 😉
@pristela no vidíš, já dělám všechno teď hned frk frk, se s tím necrcám 😀 😀 😀 ale ty je máš teda fakt hezčí, asi to zkusím taky jako ty 😵
@vecernicci no tak to je dobré.....teda ty tto máš dobré,mne je to zasa luto vyhodiť zvlášť ked za dva týždne budem znovu robiť túto masu
@vecernicci já taky nechávám proschnout a přilepuju postupně, ony jsou pak takové vzdušnější, neslepí se ty lístky tak k sobě. Ale jako pristela je teda nemám 😝
@mamina1978 - nádhera, máš ich prekrásne .
holky jakou máme krásnou stránku 😀 😀 😀
@pristela
@vecernicci
@jakelina holky moc díky za rady 🙂
@vecernicci mozem poprosit o radu? odo mna chcu taku futbalku tiez 😒 a ja neviem v com to piect, loptu mam len malu Mam kupit formu?..ci piect v miske? Mozes mi prosim napisat ako si to plnila..ci si nejako vystuzila..a tak. Dakujem
@bambula1307 ja pečiem futbalku v nerezovej miske, ale pečiem len malú futbalku na okrúhlej torte http://marianna.kkweb.sk/~torty/photo/photo_one... prekrojím raz, alebo dva razy, obmažem maslom s cukrom, potiahnem tenkou vrstvou hmoty a lepím uholníky
a hlavne je to asi jedna z veeeelmi mala tem, kde je pohodicka a nehadame sa.ja si sem chodim oddychnut🙂
@dajna11 ja myslim, ze to vydrzi..niejetam mlieko ani nic co by sa pokazilo 🙂

babenky,prosím vás neviete ako dlho vydrží tá burizonová hmota aby bola aj jedlá?ostalo mi a mám robiž o dva týždne tortu a hodila by sa mi,len zasa nechem niečo nejedlé skazené im dať