Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucka_ mám taký perleťový je to ok, ale dobre rozhrkaj, aby ti nerobil kvapky a hlavne ak sa ti dá striekaj tortu vonku lebo malé mikročiastočky lietajú aj 5 m od torty a mala som ich aj na nábytku 🙂
@dida38 presne ako píšu kočky,každá z nás asi chcela tým hodiť,toď ja nedávno 😀 😀 a to asi už tretí krát 😔 😔 ...ak ťa to baví a anšla si sa v tom,tak je to super relax a to potrebuje každá žena ked sa točí okolo detí a sporáku a domácnosti....muži sú frfloši...ja tiež už väčšinou len jedným uchom dnu a druhým von....aj moj frfle že pečiem pečiem a nič z toho nemám-ale ochotne mi pomáha 😀 😀 😀 .....ja by som tiež ju celu znovu urobila a celú z guličiek a napísala tam že TATINKOVI Z LáSKY 😀 😀
@dida38 prosim Ta a preco by si prestala piect? Kvoli chlapovi? Ja viem, ze clovek caka pochvalu za to co upecie a ked sa s tym potrapi, tak ale ked sa Ti jej nedostane od chlapa, urcite by prisla od deti, tie by mali isto radost. Nenechaj so sebou manipulovat, ked chces piect, tak pec. A v tych gulickach je farbivo, ktore samozrejme nie je zrovna drave, ale deti ho zjedia v roznych sladkostiach, napojoch dokonca je aj v niektorom susenom ovoci - netreba to s tym prehanat, ale raz za cas v malom mnozstve to tym vacsim detom snad neublizi.
@bambula1307 pozrela som zlozenie MMF a je tam zelatina, glukoza. Vyskusam tie cukriky, mozno uz nebudem odkazana na strihanie farebnym MMF alebo znahanie americkych 😉
@magnum2008 maslo pod potahovku das len natenko. Len tak aby zakrylo tie dierky piskotoveho cesta 😉
@magnum2008 pudingovy urcite nie, vsetko kde je mlieko, smotana,tvaroh,potahovku rozpustaju.Ja k tomu maslu este pridavam aj kusky korpusu a tak to vyslaham.Baby pridavaju aj trosku nutely,potom iba maslo a nutela.ono je to preto,aby si si tortu aj pekne zrovnala a nemala hrbolceky pod potahovkou 😉
@magnum2008 když uděláš pudinkový krém, tak musí být víc másla než pudinku, jinak ti to může potah topit.
žienkyyy otázka ?? POKAZÍ SA PDT KEĎ JE LEN V CHLADNIČKE? VYDRŽÍ 2 MESIACE? KEĎ JU NEPOUŽÍVAM?
@reruna 😀 😀 😀 dneska jsem si řekla, že na to vlítnu"na to hubnutí" jenže teď mě každý víkend čekají dorty 😅 a ochutnat, zda je krém O.K. musím....já vždy držela dělěnku, no a Matyášek si z prsu cucne jen o půlnoci 😀 no a tak jsem si řekla, už bych mohla začít 😀 tak nevím, no, léto před náma a já jsem jako koule 🙄

@daducha a ked spravim pod potah klasicku pudingovu plnku s maslom?
mne by moc nechutilo len maslo s cukrom