Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby....... to je stara torticka s tymi cokoladkami ....... to som dala len na inspiraciu 😅 😅 😅
Zdravím všechny pekařky - prosím kdo děláte perlový řetaz kolem dortu - dělate to ze silikonové formy - já když teď viděla cenu, tak mě málem kleplo. Děkuju
@zuul myslíš na perly ???
http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho...
teraz je oveľa lacnejšia 😀 😀
Baby prosím Vás..nemáte nafotene nejaké postupy ako na postavičky shreka a oslíka?? velmi by ste mi pomohli..na nete pomaly nič normálne nieje..vdaka 🙂
@dadka212 já jsem vázala i srdíčko, ale vzadu jsem si stuhu přišpendlila 😉
babulky len taka otazocka, myslite ze k falosnemu parizskemu sa hodia jahody? ja som vzdy davala banany, len teraz neviem co coko vymysliet aby boli jahody podla zelania
kujeeem
@makinka2 asi mas nastavenu nizku teplotu na chladnicke!!! cim nizsi stupen tym viac to tortickam skodi a vlhnu
@jper ahooooooooooooooj zlatoooo moje české 😵 😵 😵 😵 ta perlickova formicka sa isto vyplati, vyuzijes na sto pro ! a u vas sa predavaju ooovela lacnejsie, ja mam od vas a stala tusin 180kč 😉
@dada2007 si dnes pila , či ine povzbudzováky si davala??? ma v meste už ani nepozdrav!!!! že pod potah pribináčkový krém !!!! však mi oči zvlhli este len som to prečítala nieto este pod potah !!!!!
@iwulka23 skus tu kuk..... ak nepojde otvorit , napis ti to skopirujem......som tam prihlasena 😉 🙂
dievčatá ja by som vás poprosila o radu, idem robiť tortu, bude čokoládová plnka s jahodami a na vrch chcem dať marcipán, ale neviem čím mám natrieť tú tortu pred marcipánom, ďakujem

@zuul ja neviem - určite by si kúpila v nejakom cukrárskom e-shope, ale zbytočne zaplatíš poštovné