Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mia1111 inspiro z netu, na druhou a třetí ubrat třeba motýlky a přidat berušky, ale je to pořád asi spíš dětské. A ještě mě napadlo, co třeba udělat kabelku jako že po ní lezou berušky, nebo střevíček ( i když pro puberťačku spíš tak crocsku) jak po ní ta beruška leze. Já minule dělala pro patnáctiletou, tak jsem tam pro jistotu dala jen růžové a zelené proužky (podle oblíbené mikiny) a jednu gerberu
@pristela ako robite prosim korpusy, /prosim aspon 1 recept/, mate krasne vysoke torty, mne sa este taka nezadarila, ale chystam sa na oslavu urobit vo forme štvorec 25 x 25, len by som chcela aby to bola taka vysoka torta, dakujem.
@bambula1307 to tě obdivuju, já bych se na to asi s tak malým miminkem vykašlala úplně 😝 .Dorty jsou hezké. 😉
@mamina1978 prosíííím, nemáš nějakou uloženou ve tvaru motýla? Mám teď jeden dortík takový dělat, tak ať mám co zkouknout 😉 😉 😉 😵
@maya30 náhodou jako retardovaný nevypadá, ale prsa má větší, než já 😀 😀
@bambula1307 krása 🙂
@pristela to jim tam raději dovez sama, ať to nedopadne jako minule....
@vecernicci Inspiracia z internetu........
Mas na mysli taketo , ci tie z barbie. ?????...... 😕
@jakelina no som z toho vsetkeho na nervy. Sice mi babka obcas povaruje, ale ked nahodou nemoze..som total na infarkt..neviem co skor. Ale uz fakt musim ubrat..s pecenim, bo uz to trva dlho v kuse.
Co mam robit, ked stale susedia a kamosky prosia 😒
No zienky sikovnice ste velke, krasne torticky ste popridavali 😀
@mamina1978 ta prvy motylik sa mi veelmi paci🙂
@lubicakovac ano tu čokohmotu s kukuřičným sirupem znám, už jsem ji dělala, ale z toho vyjde normálně potahovací hmota, to se pak rozválí jako fondán nebo se udělají ozdoby jako z hmoty a nevím, jak by se z toho udělala poleva, s tím určitě ten chlapík nepracoval, ten měl rozehřátou čokoládu, ale možná v ní měl něco přidaného
@mamina1978 může být obojí, jim je to jedno, hlavně aby to bylo ve tvaru motýla 😉
Ahoj holky 🙂
Tak tady je můj 3 dortík do krouku yamahy 😉 Tak snad to není nejhorší 🙂 To bílý zvířátko má být "lachtan" 😀 potom je tam triangl a bubínek, já jen kdyby to jako nešlo poznat 😀 😀 😉 Holkám se moooc líbil a byly nadšený, a prý i chutnal tak to je hlavní 😉 Děkuji za obrázky miminka a obrázky hudebních dortů 😉 😉
Fotky jsou trochu tmavý 😖
@vecernicci skus tu............... kuk................ 😉 🙂 ak si este nepozerala.... 🙂
http://www.flickr.com/search/?q=cake+butterfly
http://www.flickr.com/search/?w=all&q=cake+butt...
@luciahromadkova jeeeminenka aká vykačka 😕 😕 😕 ved ja mlade dievca, tesne pred pubertou , mne sa musí tykať !!! 😅
ja robim stale tento http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=17&t... bud cisto kakaovy alebo svetly alebo mramor, ked mam nizky korpus tak upeciem k nemu este jeden 😉
@aduskatt co myslis , preco je na prvom mieste ?????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@mizulienka Teda ty jsou nádhernýýýýýý 😵 😵 😵 😵 😵
@bambula1307 děkuji 😉
@mamina1978 trikrat hadam🙂)
@aduskatt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pristela dakujem, v pohode budem teda tykat 🙂
@luciahromadkova tu si všechny tykáme 😉

@larah inspiracie z internetu..... 😉 🙂