Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky, máte uložený postup na spongeboda?Nebo zda jste některá už měla tu čest ho dělat? Díky 🙂 prosím když tak foto dortu, díky...
@mamina1978 hele na příští týden dělám na čtvrtek rotvajlera a na sobotu pitbula, nebo jak se ta potvora jmenuje 😀 tak když nezapomenu, tak aspoň jednoho nafotím 😉
@vecernicci taky prosím, ráda bych to viděla, jak to děláš. 😀
@mizulienka nádhera,krásné jemné dorty. Mám dotázek, ty perličky a ta srdíčka jsou jedlá?
@lifinka na to nepotřebuješ postup, to byl můj třetí potahovaný dort, uděláš obdélník , do něj jako dolíčky a pak pomažeš a potáhneš, brnkačka 😉
@jakelina jasně holky, snad si to i bude podobný 😀 já už asi začnu štěkat a mňoukat a bučet i ze spaní 😀 😀 😀 jo a to mně ještě v červenci čeká prasátko, růžovoučký, paní ho chce pro syna k narozkám, že je prej čuně 😉
@pristela skvělý postup, děkuji
@vecernicci hovoris ze radost spat vedla teba?🙂
@vecernicci ja som takúto robila
@lifinka chces postup na modelovanie , ci 3 D ????
@makinka2 jestli nemáš, tak myslím, že mamina1978 tu tuhle dávala, že se dá do hmoty otlačovat třeba ohnutý brčko- ta harmonika - že jako kolem dortu dáš váleček a do něj (místo kosticí) tím brčkem vytlačuješ takový jakoby mušličky...a nebo já sebrala dětem různéhračky a vytlačovala sem i tím, teď mám kostici, tak používám tu, kuličky mě nebaví šoulet. A nebo fakt jen splést dva válečky jakoby do copu, to taky vypadá hezky 😉
@maca77 jé, na toho jsem koukala, je perfektní 😉
@lifinka tu su inspiracie z internetu....................
video postup
@aduskatt úplná prekrásne kvietky
@1katuska73 nádhera @mia114 prekrásne tortičky a postavičký nádherné sú. @mizulienka nádherné tory. waw @mishulle krásna @pristela krásna tortička @lifinka prekrásna tortička @mates22 krásnučká tortičky... Mňam mňam jahôdky🙂 A Jahôdka je nádherná...@alenv nádherná @mishulle - nádherné kvietky @macicka84 prenádherná tortička a rúže sú prekrásne@janula.h krásne tortičky @lawli perfektná!
@alenv nádherné
@maca77 nádherná tortička
@vecernicci krásny je
@makinka2 postup je na marcipanke,, 2 ´´ druha stranka 😉 🙂
@makinka2 nádherná. tá tvárička je ručne modelovaná?
@bambula1307 krásne
@lifinka
video postup na sediaceho 3 D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DIEVCATAAAAAA.......................... ked budem mat raz na houby naladu, chcem robit spongeboba torticku 3 D
kuk toto video je supeeeeeer........................ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mamina1978 prave som pochopila preco pri zlej nalade🙂) lol

@mates22 skvělá holčička jahůdka