Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 AHOJ, DNES SOM TU ZABLUDILA A PAčI SA MI TVOJ NáPAD S MISKAMI. Dáš aj prosím ťa link alebo recept na húseničku? Díky
@xxx.klarka Klarko krasny kralicek sa ti podaril 😀
@pristela dokonalá ako vždy
@salonka1981 krásne dielka
@vecernicci nádherné tortičky a tá posledná s ovocím - mňam
@artepf nádherné
@lawli bádherná tortička úplne roztomilá Myška
@eliska22 nádherné @monika76 krásna @jakelina nádherní koláčiky @pristela krásny je.. inak dodnes som neprišla na to ,čo má táto postavička predstavovať.. Syr špongiu @ajka82 nádherná Kittinka @hejdita krásny koník @lokalistin nádherná kvetina @lucy222 krásne @lamps nádherná
@levandulka3 krásnučké
@dadka212 nádherné tortičky
@pipka krásnučká tortička @monikad1 nádherné dielka @anibas nádhera @mizulienka krásna je @jakelina krásna tortička @xxx.klarka nádherný je ten zajačik
@florentina mne to tak ide, ale nezostava mi ziadne biele okienko, neviem co ti to robi, tak som nepomohla, skoda 😉
babyyyyy, nejaky fakt dobry karamelovy krem bez masla.........nemate v nejakom tajnom sufliku?🙂 dikyyyyy

@alenv mne chutí PDT špecka a dobre drží ale vieš ako to je 100 Ľudí 100 chutí 😉