Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky, otazocka technicka...keby ste modelovali zebru, tie cierne pasiky jej nalepite z hmoty tenuckej, abo namalujete? kujem
@ajka82 teraz som pozerala na tri postupy zebry a dve boli malovane , jedna lepena.....a tie malovane vyzerali ovela krajsie, jemnejsie 😉 🙂
@mamina1978 dakujem, aj za porovnanie 😉
Ahojte babenky, musím vás všetky pochváliť, lebo to, čo vytvárate aké krasotinky, tak klobúk dolu skladám pre vami 😉 . Je to úžasné, aké ste šikovné 😉 😉 😉
Môže vás poprosiť o nejaký recept na chutnú (overenú) čokoládovú tortu? Ak budete mať čas. Ďakujem veľmi pekne 🙂
Video postup na naaaadherneeee male biele kvietky na drotiku...... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
https://www.youtube.com/watch?v=JE8BYjRJkugahojte,
ja mám takú "chuťovú" otázočku - aké ovocie je najlepšie k citronovému krému do tortičky? maliny alebo čo? 😝 😎
@pristela ....................inspiracia z internetu
...... aha co som nasla pre teba......po tych tvojich prvotriednych krabicovych tortickach by si uz mohla konecne prejst do dalsieho tazsieho levelu........... 😉 😀 😀 😀 😀 😀
@ajka82 já maluju, koupila jsem si tekutou černou barvu v drogerii za 18 kč a krásně zaschne a nic se nematlá, jako když jsem dřív malovala gelovkou 😉
@mamina1978 super postup 😅, ďakujem 😅
@dada2007 co třeba koš a do něj flašku vína, index, opalovací krém, knížku, toust....co já vím....cokoli jste na škole provozovali😀
@vecernicci já jsem sháněla to amonium a nesehnala, neví kde to mamka kupuje???
@vecernicci mne sa gelovka babrala este na treti den☹
@weronnka18 ja si pamatam, ze kedysi robili v kelimku ovocnu zmrzku.citronova a k nej jahodova🙂 a bolo t fajneeeeeeee
@weronnka18 no nevím, mě se k tomu tak nějak pocitově ovoce nehodí, ale spíš by mě zajímalo, jak budeš dělat citronový krém? Já mám takové věci ráda, bych také někdy vyzkoušela....předem děkuji
@mamina1978 tie kvetinky vyzeraju uzasne.a hlavne ked na nu pozeram, tak aj jednoducho🙂
@mamina1978 tie schody, co si dala na dvojku su uuuuzasneee
@mamina1978 po ušiach dostaneš!!!!!!!

@mia114 ak chces orechovu bez karalemu/salka tak ja robim takuto: 200ml mlieka, 100g cukru a 2PL maizeny uvarit, prirat do toho 50g najemno posekanych a orazenych orieskov, lyzicu holand. kakaa a 150g masla...po riadnom vychladeni vyslahat (to je do malej torty, alebo nizkej 24cm primer raz prerezanej)