Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 moja, aLE TY SI INY PROVOKATER.......som zvedava aku lahodku najdes po tom cajniku 😝 😝 😝
@mamina1978 ale ak toto robili amíci , plnka tam isto nieje a pch to by sa zvládlo !!! Slováci su lepšíí ! 😀 😀 😀 pockaj vymyslím "sutaz" z takymito zadaniami a to este len uvidime 😅 😅 a vyhra bude tanier potahovky aj s lyžicou 😝
dievcata pod potah davam vzdy rovnaku plnku teda 3dcl mlieka, 3 lyzice prask. cukru, 3lyzice hrubej muky, vychladnut miesat z maslom. ked treba tak pridat coko, ak je to k coko torte. a ked ku bielemu korpusu tak len smrnc vanilkov extraktu.
aky robievate vy podklad pod potah?
Ako spravne vystuzit poschodovu tortu ............................... 😉 🙂 🙂
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://cakefairytales.blogspot.de/2012/01/how-t...
@mamina1978 ani nehovor, idem vystuzovat vo stvrtok a uz teraz mam mraz po chrbte z toho.........
@weronnka18 citronovy krem, mnam, napises nam prosim recept?
k citronovemu kremu...hmm mne tam nejde ziadne ovocie, nebilo by sa kazde ovocie s takym kremom?
@vecernicci no tak skusim, ak u nas niekde taku najdem.zatial som objavila len zltu na vajicka☹ otrasny sortiment
tak dneska půjdu pro syna do školky jak masovej vrah, barvila jsem hmotu chrismas red gelovkou a zapomněla jsem si vzít rukavice 😀
holky nemáte návod na nějaké drobné bílé kvítky mezi růžičky na dort? něco jako nevěstin závoj, nebo prostě drobný bílý kvítečka
@pristela S takymto stojanom to hravo zvladnes ......... 😉 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@florentina noooooooo.............tu ma napadá......že by tú drevenú debničku s pilinami a flaškou? 😕 😵 júúúúúúúj........dakujéééééééééém 😵 😵 😵 😵
@weronnka18 možná bych dala zavařené mandarinky, ty se mi k citronovému krému hodí
@dada2007
a co nieco taketo elegantne...... 😉 🙂
@mishulle kuk o stranku dozadu som prave davala video postup na drobne biele kvietky medzi ruze.... 😉 🙂
@mishulle ja som s nou farbila tie formulky a mala som ruky cistucke ...... 😉 😵 😵 😵 😵
Ked si natries ruky stuzenym tukom 2- 3 minutky nez ides farbit, tak po farbeni zmyjes zostatok farby do poslednej skvrnky. A hmote ta troska tuku nevadi 😉 😵 😵 😵
@mamina1978 no zaujalo ma to "množstvo" krému vo vnútri 😕 veď to sa musí "prášiť z huby" keď to človek je, nie? Ak robievate podobné torty, plníte ich normálne s krémom ako bežne alebo takto poskromne? 😅

@pristela ved si sama povedala, ze uz krabice..... neeeee.... 😝 ............... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀