Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
žienkyyyy dajakú fajnúúúú ovocnú plnku nemáte ?
@aduskatt a co si nenapisala, ze chces vsetky postupy......???? Ja som ju tam len pridala , aby bola pokope sa Mickym ..... 😉 😵
A vcera keby si bola napisala, ze chces oranzoveho psa Pluto , mala by si ho hned....a ja som nemusela davat 100 stranok zlteho psa 😝 😝
no tú som uvažovala ale chce dve torty kocky spojené jedna LTPS a jedna Peppa a chce ovocné a nie rovnaké 😝
ozaj @mizulienka pliiiiis do mascapone idú dve 100 g biele čoko a dve 33% šľahačky? na akú veľkú tortu vystačia?
jo a nechce veľmi tvarohové je to veľmi cítiť?
@mamina1978 sak a viem ja, ze ich je tam niekolko? Ja fakt netusim, ako sa vola🙂) ja uz som si niekolko videi aj postupov pozrela, ale cim viac, tym lepsie🙂))
@mamina1978 naaa, sak nebudem otravovat, skusam najst sama.....ale sak ked si dala, podakujem, ked viem, ze to teraz vyuzijem🙂)
@aduskatt a tych kacerov uz mas ???? ked chces daj vediet ... 😉 🙂
@mamina1978 nemam, ale to tam nebudem davat, len tie mysicky a Pluta, ci ako sa to vola....viac by sa mi ani nezmestilo a podla predlohy su tam len tieto tri
@aduskatt joj uz sa neviem dockat na tu tvoju nabojnicovu 😉 😵 😵 😵 😵 😵
@mamina1978 no, ved uz len dva dni🙂) nevesta vcera videla nabojnice a vcelku ju to vzalo🙂) teda v dobrom🙂
@mamina1978 vo stvrtok sme supnem fotku, budes to vidiet este skor ako nevesta🙂
holky ak si zajtra kupim smatflex flower a budem z neho modelovat vecer a v noci 😅 vytvrdne mi to v pohode do piatku? 😕
@lamps a preco by tej kamoske malo nieco byt z dzemu? ked jej das napr marhulovy, to nie je alergen a maleho z toho by tiez nemalo boliet brusko...teda aspon ja si myslim, ale mozno som neznala 😕 😕
dievcata, co sa mi dnes stalo. Isla som robit mascarpone krem, zacala som slahat slahacku s tou cokoladou a normalne sa mi to zrazilo. Zostala mi taka hrudkova hmota vo vode. Kdesi som vycitala, ze rozpustit a znovu vychladit a vymiesat, tak som to urobila, ale po slahani sa mi to znovu tak zrazilo. Robila som tuto plnku uz aspon dvadsatkrat a nikdy sa to nestalo. Akurat, ze som teraz kupila tesco slahacku a tesco cokoladu. Predtym som pouzivala z Lidlu. Neviem ci to s tym suvisi, ale uz tam nikdy viac slahacku a cokoladu nekupim. Tak som dve hodiny pred odovzdavanim toriet maturovala a rychlo vyrabala nahradny krem. Cista slahacka zmiesana s mascarpone a do toho postruhana horka cokolada. Nazvala som to ze stracciatella krem 😀 Tak som zvedava ake budu ohlasy 😝 Robila som dve rovnake torty, ale pre roznych ludi 🙂
@mizulienka ále nie si neznalá, ja sa bojím, aby som jej nazabezpečila uplakanú noc s malým na rukách. Keď tieto bábetinká sú nevyspytateľné, mne tiež tvrdili, že banány môžem a môj Filipko mal z nich bolenie. A tiež by ma mrzelo, keby si ona z nej nemohla dať.

@janula.h moze🙂