Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci tebe sa to ozvala tá cukráren? reku či odpísali na mail......alebo tak........no zvedavááá ženská som 😀
@laura033 pozri si toto video: http://www.lorna.estranky.sk/clanky/zaujimave-v... hmotu treba rozvaľkať tak na 4 mm, pred potiahnutím si musíš povrch torty pekne vyhladiť, aby si tam namala nerovnosti a až potom poťahovať 🙂
a na akej stranke su postupy vyroby figurok dakujem 🙂
@vierkasteffi napr. torty od mamy
dievčat prosím vás,neviete mi poradiť,či možem dať čokotransfer rovno na korpus?????? 😕 😕
neostal mi pribináčikový krem a neviem čo by som tam mohla natrieť,ak treba ...........
vďaka moc 🙂
@lucula73 alebo maslo s nutelou nemas?
@mizulienka mám.......a ty si to už dávala?
teraz som volala s mamou a mi povedala,že ak čokolvek dám,že sa mi to bude šmýkať na tom,som z toho jeleň...ale myslím že z úplne suchého korpusu to bdue viac odpadavať 😕
ahoj holky mam dotaz kolik si mam vzit za kolacwe a za venecky?za rez si beru 200kc dekuji za rady 🙂
ahojte, mohla by som vas niektoho poprosit recept na nejaky ovocny krem a parizsky krem dakujem
podávam nove hlásenie🙂)) ten karamelovy krem je dnes este lepsejsi ako vcera tesne po vyslahani, takze odteraz ak karamel, tak tento🙂
@malinovka333 smotanu na slahanie uvaris s cokoladou, das do chladnicky vychladnit, najlepsie cez noc, potom vyslahas a prislahas maslo
ahojte, taak hlásim prvú objednávku na tortičku 🙂 teda.. kamarátova mamina ma poprosila, či by som neupiekla 🙂 no a teraz.. že mám vymyslieť akú, že ona netuší... je to pre jej dcéru k 25 narodeninám... a ja neviem... to ju mám akože spraviť zadarmo, či si mám za materiál vypýtať? A to ako.. spočítam koľko ma stáli vajcia, poťahovka, farby, múka, atď? ajajaaaaj, no asi to vidím tak, že im ju zdarma spravím, ja si vypýtať neviem 😀
@dm1 ďakujem....už som to presne tak urobila,natrela som natenučko džem,potom natenučko tú čokoládu a na to som nacapila ten transfer.......ale sa mi dnes nedarilo,na niektorých miestach sa mi to trochu rozmazalo,nemám síl robiť nové,kašlem na to,je to pre kamošku..
@aduskatt a ten stužovač tam musí ísť?bolo by to riedke?lebo znie to fajnovo,ale želatinu nemusím

@reruna dakujéééééém....... 😵 😵 😵