Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babyyyyy otázočka myslíte že je somarina dať do jednej (želatínovej) torty 2 plnky? obe ovocné
@aduskatt ved ja ju mam tiez nastudovanu,ale co z toho,ked mi tie ludske tvare vobec nejdu 😢 a este ani smartflex mi nechce vobec schnut, vcera som robila kvety a dnes uplne makke 😠 tak to sa mi do predu ani neoplati robit 😝 a potom sa zblaznim,ked budem robit na poslednu chvilu - uz sa poznam 🙄
ahoj holky mam dotaz kolik si mam vzit za kolacwe a za venecky?za rez si beru 200kc dekuji za rady emoticon nikdo neporadi?
@vecernicci Jej toho motylika si vyriesila suprovo 😵 😵 😵 😵 😵 ukladam do zbierky....dufam nehnevas 😉 🙂
ja docitavam , vtedy sme boli u svokry, detska mali 2 tyzdne prazdniny , tak teraz mam prazdniny zase ja aspon doobeda ..... 😉 😀 😀 😀 😀 😀
@misa1982 já nevím jak se oceňují zákusky, nikdy jsem věnečny ani nic jiného nikomu nedělala. Ale je to pracné, tak spočítej suroviny, energie a oceň čas co u toho strávíš. Ráda bych poradila, ale vůbec nevím. Asi bych se i podívala kolik stojí kupovaný věneček a za domácí si vzala víc.
@malinovka333 Nasla som nieco taketo - odskusane nemam:
Krém jahodovo-malinový:
500 ml šťávy z jahodového kompotu,
200 g cukru krupice,
52 g malinového pudinku,
2 menší PL polohrubé mouky - svařit na sladký pudink.
Po vychladnutí zašlehat do 320 g másla
ženyyyyyy jaká paráda ˇšlahačka sa vyšľahala na 50 % tvaroh to dorazil 😀 ale zachránila ma @mizulienka ma zachránila vďakaaaaaa Luci 🙂 😵
@yamahafazer tak ty květy jsou náááádherné!
baby uz nechodia na tej prime tie bajecne dorty?lebo som si chcela stiahnut a stale tam nic neni co to uz prestali davat?
@oktarina dakujem ,ale to su len obycajne ruze baby tu robia aj ine nadherne kvety
@yamahafazer už to skončilo
@malinovka333 ahojky moja už tu bol takýto problém 😖 ale vieš je piatok baby dokončujú torty nie sú tu takže preto neodpovedajú teraz finišujeme s tortami ktoré sa odovzdávajú nie je čas odpisovať ☹ ale skú si niečo nájsť tu 😉 http://www.facebook.com/groups/130327943673858/
@malinovka333 není potřeba se rozčilovat, stačí přečíst pár stran a na nějaký recept tu narazíš.
Na víkend se dokončuje nejvíc dortů a málokdo má čas na internet. Když nikdo neodpoví, ptej se podruhé. 😉
zdravíčko,
musím se s Vámi podělit jaký jsem "pako". Už asi 10x jsem barvila s gelovýma barvičkama wilton a až dneska jsem přišla na to že to víčko je šroubovací :D :D :D :D jsem to vždy páčila nožem a nadávala na to jaký debil to vymyslel. 😅 😔
Právě pracuji na druhém dnešním dortíku, tak pak hodím foto, snad budou dortíky jen lepší a lepší 🙂

@mrka2 na tri slahacky je to tak akurat🙂zas ked das menej ako 100 g cokolady na tri slahacky, tak aby ti to vobec tuhlo..........ale ved skus