Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 co sa pubertakom nepaci? 😝 ved tie mysky su kraasne 😵 kiez by sa mne take podarili vymodelovat 😉
tiez sa chystam na syrovo-myšaciu tortu...no sama som zvedava, co z toho vzíde? 😕 😅 😅
neboj, moja mala "odbornicka" mi tu povedala, ze su nadherne a aj ona take "SCE" 😉 😀 😀 😀
@eliska22
@katulkaaaaaa krásné dortíky, šikulky jste 😉
@mamina1978 misky su kraaasne!!!
@janula.h nadherne!!!
@aduskatt ja si vzdy zarobim ako je v postupe na TOM na 3 lyzicky roztopenej cery 6 zarovnanych lyziciek cukru ale vzdy ked to zarobim este potom pridavam od oka cery aby to bolo take akurat tak neporadim ☹ . ono to mas aj tak jedno lebo ono to tuhne a meni konzistenciu. Skus si to mimo torty a ked bude OK sup skusit na ostro 😎
Ahoj neviete mi povedat ktora davala fotku torticky z scroll setom-sablony?potrebujem vzor..bolo to pred niekolkymi mesiacmi
holky prosím, nemáte někdo zkušenost s tímto
http://www.cukrarskepotreby.cz/cz/produkt/dorto...
musím vyztužovat, když budu dělat patrový s tímto platem s ostny?
prosim radu ako plnite korpus ak tam chcete dať aj ovocie? date najskor ovocie a potom krem? alebo krem a potom ovocie, alebo krem ovocie a zas krem? za radu dakujem. 🙂
@luciahromadkova krém, zatlačím ovoce a pak to zarovnám a ještě třeba trochu krému přidám.
@jakelina dakujem 🙂

@janula.h ta je parádní, kolik vážila, jak máš velké ty čtverce??,Děkuji.