Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@artepf Kuk tu je receptik..... 😉 🙂
rafaelo krem......
Jedno maslo ( 250 g) vymiesat s 1 Milchmädchen (SALKO)- nevarene!!! , pridat husty vychladeny vanilkovy puding( 2 zlate klasy v 500 ml mlieka ) a 5 polievkovych lyzic struhaneho kokosu.
@dadka212 ubehla si ma 😉 😀 😀 😀 😀 tak je tu viac krat 😀 😀 😀 opakovanie je matkou mudrosti 😀 😀
@dadka212
@mamina1978 holky moc díky, vypadá moc dobře, při první příležitosti ho pro nás zkusím 🙂
@dajna11 tu ujedanie z rafaelo kremu veeeelmi dobre poznam, ja sa musim moooc ovladat ,ked plnim torticku alebo robim zakusok s nim..... 😵 😵 😵 😵 Ja som tak rada , ze som uplnou nahodou nan natrafila, ked som hladala tie novinky z tej nem. stranky.Kazdy ho vychvaluje..... 😉 😀 😀 😀 😀
žienkyyyyy a aká je naj domáca práca keď je vonku 30 ??? 😀 žehlenie 😀 😀 😀 😎 😎 😎 ani do sauny nemusím ísť ale holt keď musíš tak musíš 😖
@dajna11 ten kokos, ked tam potom po hodinke,po dvoch zmäkne , tak je este lahodnejsi mnaaam,........
baby...... teraz sme ho jedli cez vikend a ja uz mam zase chut ho urobit 😅 😀 😀 😀
@mamina1978 na koľko vyjde z jednej dávky?
@mamina1978 ja ju asi aj urobím,budeme mať rodinnu oslavu...ale či ostane z neho ešte pred naplnením 😀
@janula.h Na....... 26cm ....2 - 3 x plnka 🙂 😉
@dajna11 no ved to 😀 😀 😀 😀 😀
@mamina1978 ja pevne dufam, ze coskoro sa naskytne prilezitost ten krem vyskusat🙂) sa mi zbiehaju slniky nanho.🙂
@mamina1978 super 🙂 a dala si aj pod poťah?
@aduskatt keby si vedela o co prichadzas 😀 😀

@aduskatt juj musím kuknuť do zadu,nevidela som 😀