Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ja som to robila tak, že som si upiekla ten spodok korpus v hrnčeku, taký nenaplnený o priemere cca 9 cm som ho potiahla a ten vrch som spojila dve oblátky, normálne maslom, najprv som potiahla jednu stranu a potom tú druhú a orezala 😉
@mizulienka já jsem do toho Smartflexu tehdy nedala nic, nelepil se mi vůbec, ale bylo to v zimě, tak možná i tím. 😉
@eliska22 aha takze si to neobalaovala, ako keby si potahovala tortu...ale iba ako keby si dala vrchnu a spodnu cast.
@mizulienka presne tak 😉
@mizulienka inak niekto tu pisal ze na vrch ciapky pouzil kupelnu oplatku. zda sa mi to trosku pevnejsie a menej pracne nez plnit tortove 😉
tak naplněno a fakt jsem spokojená, zejtra večer potáhnu a nevím, jestli i ozdobim
ještě prosím ze zkušeností, budou jako spodní lem praktičtější stříbrné perličky lepené po jedné, nebo perličky robené formičkou a barvené na stříbrno
a ja som sa tesila, ze budem robit bratovi promocnu a on rozmysla, ze na promocie nepojde, lebo bude 3ti den nastupeny v robote 😖 ...no som zvedava ako sa rozhodne... lebo tieto vase vytvory su krasne 😵
divne to foti.ta kniha je takej Milkovej fialovej farby.......
žienky neudrela vám do očí nejaká uletená torta pre deviatakov - končia ZŠ ....?????? 😅 😅
@mizulienka ak budeš robiť z toho pomarančového, kakao do do neho geniálne, ale tak geniálne ako keď si kúpiš čokoládu s pomarančom, mňam.
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ pomooooooc kočky. Prišlo aj na mňa, krsňa chce tortu s My little pony. Už ste to niektorá robili, len neviem ktorá. Hoďte mi sem nejakú foto vašej torty a popr. postup na koňa. Mňa šlahne, ešte toto mi chýbalo 😠
@aduskatt juuuj no paráda ! Veľmi veľmi pekne to vyzerá ! No už sa teším na hotovú tortičku 😉
Babule prosím vás, rada by som si kúpila nejaký perleťový sprej (na kvietky, prípadne na celú tortu...), ale vôbec sa v tom nevyznám, ktorý je dobrý a pekne chytá.. Nemáte nejaký overený prosím?

@eliska22 a ako sa ti robil ten vrch na capici...davala si oplatky? a cim si ich lepila?