Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela ja robim vsetko zo smartflexu, u nas je celkom sucho, behol hodiny bola masla tvrda.
@mizulienka pekná tortička ... možno trošku vidieť že je krivá ale tým že všetky tie ozdoby sú všelijako tak mi príde že takáto mala byť 😀 sa to úplne stratí... asi by som upozornila keď prídu pre tortu že teplo a torty sa nemajú radi 😉
tak baby ja končím... toto je nenormálne vlhko... večer som to nechala rozrobené, že veď ráno dokončím... to bol to des a hrôza teraz... torta hneď spotená po vytiahnutí z chladničky... 😠 a som zvedavá, či sa vám tá prvá podobá na nejakú inšpiráciu tu... 😅 známa chcela pre 14ročnú dcéru tortu so znakom FB, tak som ju prehovorila na túto... som zvedavá, čo povie... 🙂
aaach dievčence, keď vám tu tak čítam, mám strach ísť dokončiť tortu. Naplnila a opatlala som ju v pohode, ale má byť maľovaná a toho sa trochu (vlastne dosť) bojím, že sa mi to bude rozpýjať ☹
Prosím potřebuji nutně radu! Právě se patlám pro tchýni s dortem k sedmdesátinám. Poradíte prosím, jak se používají patchwork vypichovače písmo kurzíva, nemůžu z toho pak ten marcipán dostat, budu vděčná za každou radu. Děkuji.
@mamina1978 požiarnicke auto je z horaliek 😉 a ďakujem 🙂
@mariann2 krasne su obidve aj ta 5 je super.
@mizulienka držím palce ... u nás bola ráno búrka ale stále dusno.... 😝
baby tortarky 😀 kupila som si marcipan od dr. oetker, isto viete ktory, no nikdy som s nim nerobila. da sa zafarbit normalnym potr. farbivom?
caute kocky. tak ja som tiez prave dorobila tortu pre kamoskinu dcerku. chcela ju veselu, farebnu. dufam ze nie je moc precackana. v tomto teple sa aj mne velmi zle robilo, ale hlavne som mala problem s potahovkou, neviem ci som na mmf nedala vela farby, tak sa mi akoby praskala. esteze som mala cim kryt... a este pridavam kitty pre kamosku.
Maminky, vím že toho máme moc, ale prosím, mohly byste mi odpovědět. Jak s těmi písmenky, jak je dostat ven. Děkuji. 🙂
tak čtu, že se nám to všem lepí a rosí no a bude hůřeee, já měla ty stejný problémy včera a dnes... a to ješte dva dorty před sebou.

@pristela no u Kamky som pozerala a nenašla som 😝 a u náš Kaufland ešte len stavajú 😝, v Lidli majú len ružové, teda aspoň dúfam, musím tam behnúť