Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 mám takovou průhlednou lištu s písmenky kursiva, bylo to označené jako patchwork
zkusím přes tu folii, jak radí @dadka212 , jinak už mám dortík téměř hotový, jen ten nápis, pak vám sem hodím fotku 🙂
Každopádně všem třem vám moc děkuju za odpověď, vím že při pátku je frmol. Tak díky. Dám vědět, jak to dopadlo.
@mizulienka Luci neblázni, akú zľavu? Kočky prosím vás, buďte menej skromné ☹
@mizulienka ja neviem, ale v tomto teple doporučujem tú bešamelovú. Dokonca na stretku mi baby hovorili, že ju špeciálne dávajú do 3D tort, lebo krásne drží.
@vlada111 to je práve že nie ☹ malí haja a ja tu v tichosti revem ... buduci týžden nemocnica CT vyšetrenie.Máme veľké problémi ☹ Tortičky idú bokom a ja mám ďalší problém na krku ako to utiahnut bez pečenia celé kedže som ďalšia medzierka v zákone 😠 ostaneme doslova bez ničoho...
uá, dort se mi v lednici nějak rosí a to tam mám karton, utěrku a ještě je v krabici, jestli mi zas písmenka začnou barvit, tak se zbláznim
@kamini ahoj, máš krásné dortíky a moc pěkně nafocené 🙂 nevím o nikom, kdo by tu zkoušel isomalt, ale tady ho mají http://www.obchudekubalonku.cz/katalog.php?typ=... a nejdeš tam i spoustu silikonových a pryžových a plastových pomůcek na hmoty nebo na čokoládu, tak se tím prober a uvidíš, jestli se ti něco z toho bude hodit i na ten isomalt. Spoustu levných pomůcek má i pomposo na cukrarske-potreby.cz
ste zlaté baby, že ste ju spoznali... 😵 som myslela, že to pôjde rýchle, ale je to dosť babračka... hlavne v tom vlhkom vzduchu a teple... dosť dlho trvá vykrajovanie tých koliesok... mohlo ich tam byť viac, ale už som nemala energiu... tortu som potiahla a hodila do chladničky... a potom povykrajovala milión tých koliesok, vytiahla tortu von a lepila a lepila... a torta totál mokrá... a teraz mi volala tá známa, že oslavu preložili na nedelu 😠 tak som zvedavá či pribiňák (včera som ju plnila) vydrží do nedele... vrrr... 🙄
@mamina1978 nadherne, len by som checla vediet ci tie cokoladove rulicky vyrabaju rucne, alebo su hotove ako trebars trubičky 🙂
@reruna ano má imunitu na 13% sme zrelí na komoru ☹ všetko je zlé...našli mu nález na pľúcach ...nevedia zatial čo to je tak ide na CT a uspia ho..Zrutil sa mi už aj tak zbabraný život ...Musím sa pozbierat no nejak už 3 den mi len tečú slzy v kuse..Tá bezmocnost je strašná...drobček bude mat v septembry len 2 ročky.

@ladenka a ake mas presne nemas link? je to taka lista priesvitna do modra a pismneka kurziva vedla seba? ci take patchwork cierne?