Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ajka82 aha takze to iba ja ju neviem taku krasnu urobit, som myslela, ze nemam dobru vykrajovacku 😀 😀 😀
dakujem
@hejdita perfektna je 😉 z coho si robila chobot? puncovina alebo rolada?
@mizulienka budeme trenovat, sak sa to musi podarit 😉
kočky, robili ste niektorá tiramisu krém? existuje nejaký tiramisu zeesan? nikdy som to nepoužila a ak áno aký je?
@alenv nádherná @eliska22 krásnučká @mizulienka nádherná @dada2007 parádna @kamini nádherné @lifinka krásna @stankapk nádherná tortička a tie postavičkú sú zlatučké @lawli prekrásne. A Tá s jahodami sa mi páči najviac - je úžasná @yamahafazer nádherné tortičky @lokalistin krásna @eliska22 krásna @wera.g krásna @artepf nádherná tortičky a ten havko je tak roztomilý, no ja by som si ho odložila. @hejdita úžasný je ten mamut @maya30 parádne dielko @mrka2 nádherná je @jakelina nádhera @lamps úplne nádherná @bambula1307 úplne nádherné kvietky ako živé @monika76 krásna @mariann2 nádhera @lucinka nádherné @janula.h krásne tortičky @mia114 nádherné všetky
@levandulka3 krásne
@mima1311 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no teraz si ma pobavila....bola som v pohode kým sa toto nestalo....a presne ako píšeš taká je teraz kvalita...kašlem ,už nedám ani deravý cent na tieto misky...mamina mi minule dávala ,také 25 ročné (asi) ,len v nich dosť hrkoce ,tak som ich nechcela ,že nový tichý šľahač a v miske to len tak štrnga...ale teraz budú dobré 😵 😵 v nových sa síce šľahalo tichúčko ,ale aj maľúčko.... 😔
@mizulienka puncovina 🙂
a dakujem vám vsetkym za lajky 🙂
to som rada 😀 😀 😀 inac tie plechace mame doma , vsak ked tichy robot a hlucna miska = to sa ti spriemerizuje a bude to tak akurat 😀 😀 😀
@lenocka23 asi siahnem aj po nerezovej sa uvidí ešte...tieto boli také super ľahké a mäkké ,tak sa to možno aj dalo čakať...niekto to asi nedomyslel ,no čo už som sa poučila....niekedy to bola kvalita hlavne preto ,že nešetrili materiálom a tiež bol kvalitnejší...tie mamkine sú od starého ETA šľahača a sú omnoho hrubšie ako boli tieto nové...
jeeee krasna!!!!!!!!!!
Krásné dorty.
Potřebovala bych radu - dělám synovi dort a nějak se mi to nevejde na žádný tác, co mám doma, potřebuju rovnou plochu a koukala jsem, že pod dortama máte "něco" a je to obalené asi balícím papírem? Nebo čím. Poraďte mi. Díky.

@mizulienka ano, to je ona