Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zuzkaamato
@florentina holky díky, mně se to asi taky víc líbilo jen s růžemi a liliemi - to byl také požadavek, že tam má být, jen si ale říkám, když ty frézie vytáhnu, jak zamaskuju ty vpichy, nemáte nějaký nápad 😕 ?
@mima1311 rado sa stalo 😉 ako sa ti plnila torta? netopila sa ti ta plnka? ona je chutovo uplne super mnam 😉
@artepf no zrovna jsem přemýšlela, když se ptáš co ubrat, jak to budeš maskovat? 😅 Vidím to jako docela problém, buď potáhnout ještě jednou vrstvou a nebo na dort udělat malé bílé "tečky, ťupky" z bílků či královské polevy, ale pak je udělat po celém dortu, nebo alespoň v nějakých stejných vzorech, prostě aby to vypadalo jako schválně a né omylem.....
@artepf teraz už je to ťažko keď je hotová a napichaná 😝 mne osobne sa viac páči ak sú kvety na takýchto tortách v nejako "vodopáde" ale keď už ju máš takto a požiadavka bola lalie a ruže tak buď ako kočky radia,alebo tie lupienky len neviem či vyschnú alebo urob nejakú malú ružičku, alebo púčik a šupni ju tam kde je vpich...neviem 😝
@mizulienka je perfektna , strasne mi chuti ...dovela dobre , len sa zacala casom ,, natahat,, topit 😠 ked som ju vybrala z chladnicky bola riadne tuha , kym som naplnila uz bola tahava , ale v chladnicke zas zatuhla 😀 toto pocasicko nem dobre na coko 😀
@artepf skus tam dat male biele kvetinky, obycajne tie z vykrajovacky, daj ich tam viac na jedno miesto a bude to posobit, z to tak malo byt 😀
@ajka82 nemas nahodou poruke fotku tej kyticky, z ktorej @lamps robi tu kvetinku? je to tato?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49833937&tab=0
dakujem

@jakelina jaky krem davas pod hmotu?