Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 Nadherne auto........krasne si ho urobila........ a toooolko detailikov... 😉 😵 😵 😵
@levandulka3 to auto je fantastické!!!! Moc se mi líbí, nádhera....hned ukládám do inspirací 😉 Prosím ta zrcátka jsou na drátku, či drží jen tak? A ještě se také musím juknout, jak se to dělá, aby to auto bylo na kolech, jakoby ve vzduchu....
baby - Rafaelo mňňňňňáááááámmmmmm !!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pingu1 http://www.jedly-papir-na-dort.cz/jedly-papir/ já objednávala zde, ale nevím jak by to bylo s dodáním u vás a druhý den jsem ho měla doma.
@levandulka3 no to je perfektne vymakane auto!!! uuuzas!!! 😵 😵 😕
@levandulka3 perfektne auto, wow super, jedno z najkrajsich, ake som kedy videla.
@levandulka3 to auto je perfektní, to musela být píplačka 😀 😀
@jakelina velmi pekna torticka, originalna a velmi nezna 😉 aj ja ukladam, ak mozem 😉
dievcata, trochu od temy tortovej, ale stale pecenie, vyborny kolac, dnes som skusala, robila som s nektarinkami, mnam 😉
@mizulienka určitě můžeš 😉
@mizulienka máme hodně třešní, tak vyzkouším
@mizulienka mnamki, tento kolac s drobenkou doma robievame a mnamkovy je aj s marhulami, taky ja najradsej 😵 ale tento tyzden sme mali len rychlovku bublaninu s jahodami, lebo ich mam plnu chladnicku 😅
@levandulka3 krásnnučká tortička
@katulkaaaaaa krásna tortinka
@jakelina krásna
@katulkaaaaaa ja tiež robím z mmf a idem teraz kupovať na svadobnú smartflex, tak hovoríš, že sa zamilujem 😀 😀 😀 aspoň nebudem už zarábať tú hmotu, to jediné mi na tom vadí, hlavne teraz keď som mala skoro každý deň tortu 😝 😝 😝
@janulka54 tak toto je perfektneeeee... dufam, ze nebude vadit, ked sa inspirujem... 😵

@sisix ved cosi uz spravim 🙂