Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sisix jjo a mám ještě recept na sirup na podporu imunity na 0,5 litru lihu 60% dáme 100 g kořene ( sklízíme až tříleté rostliny) nebo 150 g listu a květu a louhujeme 7 dní, pak užíváme vždycky 2-3 týdny lžičku denně a pak dáme 14 pauzu a zase užíváme
@sisix u nás moc dlouho nevydrží, ale bybička ji měla vždycky ve špajzu celou zimu, já ji mám ve sklepě, ten rum to zakonzervuje zvrchu, aby nezplesnivěla, ale hlavně se nesmí olíznout ( někdy je to fakt těžký, je výborná) 😝
@vecernicci asi sem tele ale jako korene? Co si to mam zasadit?
@sisix to je z echinacey 😀 jsem se blbě vyjádřila, jmenuje se to česky třapatka nachová, je to taková fialová kopretina 😉
@vecernicci jasny, nelizat 😀
@vecernicci tu ma sousedka, takze vim kam na ni. Diky
@sisix tak můžeš chodit na lup 😀 😀
@vecernicci jest emi prosim rekni, ty koreny maji byt 3lete a ty kvety a listy nemusi?
@dm1 kvoli takejto svadobnej torte by som sa kludne znova vydavala 😀 krasna.. a pernik je dokonaly...
Holky nemate ulozene nejake dorty se smoulama??? Bracha chce smouly... 🙂 Dekuji 😉
@vecernicci prosím prosím, ještě recept na bezovou šťávu....my ji milujeme, ale kupujeme v krámě za nekřesťanské peníze 😅
@mariann2 ta s tou čtenářkou je super...nápad a hlavně ta postavička...ukládám do inspirací, pokud nevadí...
@dm1 ta svatební je pěkná, vkusná, moderní....áááách
Ahojte baby,
je prakticky nemozne vas po 5-tich dnoch docitat,tak som aspon zbezne obrazky mrkla, "polikeovala" 😀 a pre Danku, minuly rok stal vikendovy kurz u Julie 170 Eur.Teraz ma ale na stranke nejake novinky ohladom platenia a organizacie, tak mozno to bude ina suma.
Inak mate môj obrovsky obdiv ,ze ste to zvladli, v tom teple piect,ja som normalne stastna ze teraz nepeciem, lebo ked si predstavim, kolko objednavok som na ten priserne teply vikend odmietla a to by som robila, tak uz tu nie som 😝 . Ale inak najprv ze abstak a sok , ze vecer nemusim pri stole sediet a modelovat a teraz som si tak za tyzden zvykla, ze uz sa mi ani nebude chciet zacat 😀 😀 .
Tak nech vam to dobre pecie,tesim sa na dalsie vase krasne torticky 😵 😵
@dada2007 ja si myslim,ze karamelovy pod potah moze, kedze tam nemas puding..ale to je moj nazor. Ja davam aj parizsku slahacku a vzdy to bolo ok a zakaznici nadseni
Baby a stale sa tu hovori o stretku, ze by bolo fajn a tak... Tak nespravime ho uz konecne? Take ceskoslovenske? 🙂
@mizulienka moja zlata aj ja som mala podobne problemy s chadnickou. ked som opisala opravarovi co mi robi po telefone, ani sa netrapil,aby prisliel, povedal,ze niekde mi unika chladivo a oprava by stala asi ako nova chladnicka..tak ze si mam radsej kupit novu. pritom dolu je mrazak a ten ide ok.... Ze to je celkom mozne, ze tam sa chladivo este dostane a hore uz nie. 😒
a dakujem kocky veru foto urobi velmi vela keby ste videli ako mam tu svadobku odfotenu ja 😝. budem si tusim fotografku domov volat 😀

@vecernicci moc dekuji a jak dlouho marmelada vydzi pokud se tedy hned nesni 😀