Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj 🙂
Soutěžte s modrým koníkem o víkendový pobyt v Tatrách pro celou rodinu!!!
Zapojte se do soutěže a vyhrajte třeba právě VY! 🙂
Více na: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.390103...
Hezký den,
Jennyska
Asmira team
BABY robili ste niekto KAMION??? 😨 PRIVITALA BY som NEJAKE INSPIRACIE. DAKUJEM.
chtěla jsem vám přidat dnešní dort, ale píše mi to: chyba při načtení fotky 😕 ???
@abriela ja som robila tento..dost davno
@bambula1307 malicky obrazok. Vzadu ma akokeby cisternu?
dievcata, ake ovocie pasuje k parizskej slahacke okrem bananov??? mne velmi ziadne,ale ovocie chcu,len ake??? 😕
@mrka2 ja som robila s malinami 😉
kočky aký je ten krém s mascarpone?je dobrý?tuhý?
@abriela ano cisterna, stiahla som to z picasa..ale nasla som vo fotkach je z roku 2007
@bambula1307 dakujem. Krasna torticka.
baby moze mat kitna fialove saty ci len ruzove, lebo moji chlapi ked zbadali kitty vo fialovom hned hovorili ze ona chodi len v ruzovom 😖 😖 😖 😖
@miciatko moze mat hocijake..dokonca aj cervene bodkovane 😎
dakujem babeny , ja raz z mojich chlapov dostanem infarkt
@bambula1307 a normalne si tam dala mrazene? ci ake? 😕 ja mam doma len mrazene
@florentina jasne , ta biela stuha je nalepeny biely pas potahovky a taka ta čipka na kraji je urobena take male obluciky bielkovou polevou, ta hore je zas farebny pas potahovky nalepeny a "olemovaný" tenkymi tmavšími "hadíkmi"
@lifinka och 😖 torticka bola uuuuzasna , skoda toho zakoncenia 😠 asi ste sa fakt nepochopili ☹ ja som bola dnes zaniest tu husenicu pre deticky , nie pre moje, ale cudzie , p . učitelka je moja kamaratka tak som im ju aj zaviezla zadarmo, bo netusim akoby ju trepala busom , povedala mi aky ma financny strop tak sme sa dohodli a aj tak bolo.
Inak ja neznasam vetu že: ved to budes robit pre detičky - akoze ja milujem deti, ale robit skoro zadarmo pre uuuuplne cudzie deti ? ja tak dopadla s malovanymi trikami 😠 ale tak poucila som sa tak aspon na nieco to bolo dobre 😉
@lokalistin ja netusim nepouzivam to
@mizulienka Luci ja maľujem tenučkým štetcom, ktorý som si natenučko zostrihala a namáčam do gelovky.

@anibas ale znak ťa počkal a aspoň si si oddýchla 😅 😅