Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina no ale sak tam neboli zlozite modelovacky tak kym tuhla torta tak som ho mala hotoveho aj s padakom o polnoci som potiahla a bolo. uz tam nebolo zlozite zdobenie. ani nemusela figurka tvrdnut nic tak pohoda 😎
@simasa prosím, ještě překlad pro ty co nemají šajn co je to RVO 😅
@simasa je nadherna a tie kaly su prekrasne, mas prosim link, ako to vyzera to RVO?
@florentina
@mizulienka
Dakujem. Je to toto: http://www.cukrarskepotreby.eu/predaj/1018/Brujas/
@simasa děkuji....asi blbý dotaz, ale je to jedlé? Na tom odkazu píší, že je to krajka akrylsilikon....a to mi zní teda nejedle....
@florentina to je formicka a v nej si taku krajku vyrobis🙂
@florentina RVO je len vyrobca formicky a s jej pomocou sa ta krajka spravi 😉
@mizulienka jaj Luci krásna je, a máte aj super trávnik 😀
ach holky vsak ja som taka z tohto vlhkeho dusneho pocasia , vsak ja som vam sem vobec nedala fotose 😠 teda dnesna s konom ma štvala ☹ dokonca ani foto som nestihla a aj tak vypada, mi ju zienka uz z ruk brala ☹ a to rosenie ☹ ☹ ☹ taku blbu naladu mam z toho, tak som sa na nu tesila a prd som mohla ☹
a kto to tu chcel tie príchute ? slnecnicova- čoko korpus, pribinák, maliny
stonožka- bledy korpus , čoko plnka
pre Julku - čoko korpus , parížska šlahacka, banány 😉
baby pomooooc u nas je v kuchyni 30,8°C 😝 🙄 🙄 🙄
normalne kym som vybrala z chladnicky potiahnutu tortu, ze na nu dam toho spidermana, tak sa mi cely orosil 🙄 😒
boze, to ked rano pre to pridu a nahodou sa mi to v noci cele v chladnicke zosype...co s tym rano spravim 😕 🙄

@simasa oooooo že prvá???,fakt krásna,jemná, 😀