Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin no za 4 kg tortu 40-45eur
@lokalistin samozrejme aj keď nie je poťah, ja keď robím s piškotami okolo hore ovocie, želatina tak to vyjde skoro rovnako ako poťah, ovocie je drahé jak šlah, hlavne teraz chce každý čerstvé...
@lokalistin tak potah sice nie je, ale vaha sa musela na niecom nabrat, co asi tiez nebolo zadara🙂) a 4kg torta za 5 eur sa neda urobit............sa to teda asi nahnalo na slahacke.........ale myslela som, ze na bokoch je potah................ja si myslim, ze ta torta je tak pekna a urcite sa sama neurobila......za 4 kg by som asi tych 35-40 dala
@levandulka3 krásné, prosím tě, čím se zdobí ty spodní lemy?
@dadka212 @aduskatt tak vam poviem preco sa pytam. Dohodla som sa s tou babou, ze jej urobim za 35€, ale ona bola v robote a tak sme sa dohodli, ze ju preberie frajer,ale ona mi ju zaplati v pondelok ,bolo to pre frajerovho otca a frajer nemal vediet kolko stala. Tak som sa stretla s frajerom a on mi povedal, ze Sara mi ju zaplati, ale on mi chce dat male dakujem a dal mi 20€ tringeld, nechcela som si to zobrat a tak ma donutil, ze to je od otca dakujem. a teraz neviem ci si mam od Sary zobrat 35€ alebo uz len 15€ co mi poradite?
@lokalistin tak ked male dakujem, tak to ber ako dakujem🙂 ja som dostala raz 15 eur a za tu svadobku 10 eur navrch...........
@miciatko uzasna 🙂
@dajna11 krasne a hned by som sa na ne vrhla 😝
@lokalistin uf to je ťažko....ja sama neviem čo by som spravila 😅
@aduskatt dakujem no uvidim ked budem stat pred nou co urobim mam z toho taky divny pocit 😒
@dadka212 ved to, ze ani ja neviem
@lokalistin ale zas je pravda, že aj ja dostávam velké tringelty...možno ak by ti ona chcela dať tringelt povedz že on ti už dal a basta vypýtaj tých 35eur ako ste dohodnuté
@zuziq to autíčko je roztomilé
@dadka212 peknučké ako vždy
@levandulka3 velmi pekná tortička
@lokalistin nuz..tak to ti asi velmi nepomozem.ale ved to by ti povedal, ze na a zbytok ti doplati ona, nie?
@dadka212 ked ja som taka blba ja nikdy neberiem a oni tlci raz mi ponuknu a ja odmietnem tak to hned schovaju a viac mi nikdy neponuknu a on mi to uplne tlacil a nechcel o tom debatovat
@miciatko no tie ventilarory(e)? su super
@lamps tak z toho opisu sa mi to vobec nezda lahke asi som na to blba, ale ja to vobec nechapem 😀 😠
@lokalistin no ona sa tak nenormalne zarosila ked sme ju vytiahli z chladnicky ze som ju musela vysusit,lebo som sa bala ze sa roztopi potah
@lamps tak najprv omotat dokola a odstrihnut. potom extra stuhu zlozit na maslu?

@aduskatt aj ked tam neni potah?