Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
žienky aj vás svrbia ruky a niečo by ste piekli??? 😀
no ale idem bublaninu robiť mám kopu ovocia tatina pošlem do obchodu a ten kúpi kilo jahôd a kilo malín a čo s nimi? no do koláču 😝 😀
Veru dieccence v tomto teple piect je samovrazda..vonku hic..pri peci hic..sa picnenm z toho.. ☹ to som ledva kura upiekla..no vcera..ze 5 plechov pizze a este k tomu torta..fuj 😒
Kocky neviete ci je v postupoch postup na psika ? , nie 3D ale len taky krpaty na tortu , sa mi to tam nechce vsetko listovat , ak je tak pohladam 😀
hurááá torta na svadbu dorazila vcelku a všetkým chutila 😀 no balvan mi padol zo srdca 😅
dievcata chcem vas poprosit o radu, chcem kamaratovi nasho maleho upiect tortu na narodeninky, som zaciatocnik. 😅 Hladala som pribinacikovu plnku, ale nedari sa mi ju najst poradite ako sa robi? A tiez, maly ma rad kokos, mate tip, na tortu/plnku/korpus s kokosom? Velka vdaka vopred 😉
@sweetsuzi ahoj , tu si pozri , su tu plnky , je tam aj pribinacikova aj kokosova , vola sa RAFAELO 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
žienky ktorá ste robila vankúšik nemáte niekde dobrý postup? ďakujem a na šperkovnicu?
Ahoj vespolek, prosím ten krém ze šlehačky, bílé čokolády a mascarpone, jak je tuhý? Hodil by se i do dortu v kombinaci s těžkou paříží? Bojím se, aby se při krájení nebortil řez. 😒
tak som rada ze tu tato tema je a ste vsetky ochotne poradit. dakujem za rady 🙂 vsetkym aj @aduskatt. s vasou pomocou sa mi podarila moja prva marcipanova torta s pribinakovym kremom 🙂
nieje sice dokonala od tych vasich uzasnych ma este daleko ale snaha bola. tak snad to casom bude lepsie.
a este by som sa chcela spytat, nasla som tu krem do torty ze jogurtovy. pouzit ovocny smotanovy jogurt. ktory sa vam osvedsil najviac? myslim znacka?
@pralinka25 ja pouzivam zvolensky ale klasicky, lebo boli este nejake novinky zvolenskeho, len tie su redsie(prip. cba -co je tiez zvolensky, len prebaleny...lebo tie jedavaju moje baby, mam ich stale doma )
@pralinka25 asi by som dala zvolensky🙂 treba rozlisovat jogurt a jogurt........smotanovy, alebo mlieko zahustene kopou chemie🙂)takze pozriet zlozenie a urcite smotanovyyy😨)
@pralinka25 holandia je tiez super
@yamahafazer ja ju na tortu prišpendlím 😅 špendlík schovám pod tú stužku, ktorá je naprieč mašličky 😅
@ajka82 @aduskatt @bambula1307 diky baby. jasne ja malemu kupujem tiez len zvolensky alebo holandiu. takze to doma mavam. tak super ze su dobre prave tieto do kremu 🙂 ovocne som sice este nemala lebo kupujem biely a malemu pridavam domacy dzem ale na plnku kupim tie ovocne
tak jsem děvčata dneska sdělila manžovi, že v září jedu na sraz na Slovensko, tak už si psal do diáře a že si prý vezme dovolenou a postará se o kluky, že budou mít chlapský víkend 😀 😀 a já to po nich pak budu uklízet 😝 ale vzal to super, prý klidně jeď, co pořád doma 😉
@pralinka25 já dělám i bez příchuti, jen čostě jogurtový a do toho si můžeš dát ovoce jaký chceš, kupuju jogurty v lidlu, ale jak psaly holky, zásadně smetanový, protože je hustý a tím pádem je pevnější i krém 😉

@pristela - moja zlatá, moc ďakujem, no nebudem to komplikovať, skúsim ich vyrezať z hmoty, ako to robievaš Ty, len či sa mi to podarí 😕 😅, ale ako sa poznám, kým budem vôbec robiť tortu, ešte to 100x zmením 😀 😀 😀 . Ale ďakovaaaaaaaaaaaam 😉 😵