Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte.Potrebujem poradit..aky je rozdiel medzi hmotou smartflex velvet a hmotou wilton?s ktorou sa lepsie robi?potrebujem na 3 posch.tortu a neviem sa rozhodnut☹ta wilton je okolo 2.2 kg to by stacilo?a ak smartlex tak ake velke bal.aby to vyslo na celu tortu+ozdoby?dakujem za radu.pa
@lamps tu skus kuk...maju aj zlate 😉
http://www.stoklasa-sk.sk/stuhy-x2s01119
@ingusa wilton nepoznám ale smartflex je super....no na jedno potiahnutie klasickej torty miniem cca 600 gramov takže si kúp 2 kýbliky po 1,4kg a to ti vystačí na 3 poschodovú tortu úplne v pohode a aj na zdobenie....
@jovanka81 no dala si za lacno, ale nabudúce budeš vedieť, veď len obyčajný rez punčáku stojí u nás v cukrárni 1euro 😝
baby prosim ... ako namazem zebre na sedo papulu? ciernou gelovkou sa mi to podari? ci si mam ist zajtra rychlo kupit praskovu nejaku...hlavne ze som bola dnes v ruzinove a ma to netrklo 😒
babenky..neviete či sa dá niekde vyrobiť jedlý obrázok väčší ako A4?? čiže apson 35x25 cm..písala som do t fornaxu..no tam max.je A4...neviete prosím o niekom?? vdakaa 🙂
@eliska22 Ten objektiv by sa dal urobit z oreo keksikov alebo inych gulatych, neviem ako sa volaju na SK tie , kde vo vnutry su plnene cokoladou..... 😉 🙂 a zlepit dva - tri take keksiky a obalit hmotou...😉
Dievcata, moja futbalka🙂 Obdivujem vas, ako peciete na Sk v tom teple. My sme tu mali vcera len nejakych 25 a mne sa vseeetko topilo!
K torte som spravila muffiny a usila rovnake tricko, na ktore som spravila rovnaku krabicu.-) Ci uhadnete, ktora je torta a ktora krabica🙂

@pipka
@eliska22 žiadosti na fb potvrdené 😅