Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@moncicatko19 tak si sa dockala🙂
@levandulka3 ďakujem 😅 noo môj fotoateliér, to sú dve - tri stoličky, na nich nejaká plachta alebo kus látky, na to položím tortu a fotím, ale pri fotení sa namordujem, aby torta na foto ako tak vyzerala. Asi by som mala absolvovať nejaký kurz fotenia 😀 😀 😀
@lauraaaaaa Ale je moc pekna 🙂
@levandulka3 waw nadherny 🙂
@levandulka3 velmi milučka 🙂
@eliska22 uplne ako original 🙂
Dievčatá ste všetky bojovníčky, že pečiete pri takýchto teplotách !!!!!!!!!! Ja len bábovečku chcem urobiť a vôbec sa mi nechce rúru zapínať 😝 😝 😝 😝
@vecernicci tak zagratulujem ti teda az v piatok 😎 ..ak neumrem pri tej torte 😅 😀
@dadka212 tie tvoje farby sú úchvatné, akú hmotu farbíš, že ti to tak krásne chytá, tento týždeň som skúšala podľa teba jablčkovozelenú a podarila sa mi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lamps teda ty si vymyselníčka vôbec to tak nevyzerá musím nabudúce vyskúšať lebo aj mňa to fotenie ničí 😝 😝 😝
@mia1111
@battole
@levandulka3 dík kočky aj ja milujem farby 😵
ja robím so smartflexom, ale pdt mi chytalo omnoho kriklavejšie farby, len v lete sa s tým nedá robiť, ale aj smartflex pekne chytá 😀
@lauraaaaaa krásna práca
@janulkamartinko krásne dielka
@lawli perfektná práca. ale zaujímalo by ma, čo vidia ľudia na takýchto tortách..., keď chcú také dať robiť
@dadka212 krásne tortičky
@mariann2 krásnučké tortičky @miciatko - ktrásna tortička aj muffinky
@lussy23 niektory ludia miluju erotiku na kazdom kroku a myslia si , ze to je sranda, ja co som sa dala nahovorit na tu prdel /bo panie som odmietla 3torty a uz mi to bolo sproste, ale tak pipíka robiť nebudem , blee, co je na nom pekne ? 😅 / tak ta pani mi vravela ze oslavenec na tej prdeli hned hladal kde má dierku 🙄 no a mysli si potom nieco 🙄 🙄 🙄 🙄
Holky uuuuzasne torticky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
inak ja tu kazdu torticku vzdy obzeram ze ako velmi je orosená 😕 bo mne sa rosila teda hodne a nechapem tie ktore niesu a este fotene vonku 😕
@denisse krásna tortička aj dcérka
@luciahromadkova nádherné tortičky
@mysiatkoo krásna tortička
@aduskatt krásna tortička
@lauraaaaaa krásnučké tortičky
@fodorka krásnučké @battole krásna tortička @andrejecka krásne tortičky @lamps krásna tortička
@mia1111 krásnučká
@lawli krásna tortička
@ajka82 parádne prasiatko @janula.h krásnučká tortička @mates22 krásnučká @adrika202 krásnučká @jakelina krásnučká @iwulka23 krásne tortičky @eliska22 kráísna @levandulka3 nádherné tortičky @larah krásna lienočka @katmi perfektná práca @teodorie krásnučká @dada2007 krásne tortičky

@battole - tortičku máš peknučkú, na to, že je prvá, tak super 😉 .
Moja rada : pred poťahovaním nabudúce tortičku pekne pomaž napr. vymiešaným maslom s odrezkami z korpusu a potri boky aj vrch, aby si nemala hrbolčeky. A poťah potom pekne uhlaď buď rukami, alebo žehličkou, nech je povrch hladký. Ale podarila sa Ti fakt super 😉 .