Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
prosim poradte co mam natriet pod K2 potah? Robievala som potah z cukrikov pod to som davala taky gustinovy krem ale s K2 robim prvykrat. Dakujem
@moonlightka máslo, cukr a do toho drobečky z korpusu
@jakelina a presne mnozstvo masla a cukru neporadis? robim klasicku okruhlu tortu...juj ale tak sa toho bojim ☹
@moonlightka na takovou menší větší půlku másla, do toho dvě lžíce cukru a nevím jestli máš ty drobečky a jak to máš rovné. Já to zarovnávám nožem a pak teprve mažu, aby tam toho másla nebylo moc, mně to přijde blééééé.
@jakelina ja robim prvykrat s K2, toto bude moja 4 torta ale tak ja som len taky amater, ked vidim co tu baby vsetko krasne pecu tak len otvaram usta 😉 Este ani neviem ako ju ozdobim...chcela som robit aj figurky s K2 ale vraj mi to nebude drzat ☹ tak som kupila taku cukrovu oblatku s mickey mouseom ale neviem cim este dalej tortu dozdobim....budem ju robit buduci piatok...korpus uz mam upeceny, plnka bude jogurtova s ovocim...davam do nej aj zele...len ta vyzdoba no neviem neviem...a este dufam ze ta K2 ako potah bude dobra a bude sa mi s tym dobre robit lebo naozaj neviem co mam od toho ocakavat 😉
@moonlightka já K2 nikdy neměla, tak nevím jaká je.
ahojky, právě dokončený, můj první traktor.jinak jsem potah dělala z marcipánu 1:30 mandle kupovaný, tím jsem začínala, ale nadávala jsem v tom vedru, dokonce i trhlinka byla, jakmile se potáhl, takže jsem zalepila a maskovala 😒 ,
ty vedra jsem doma neunosné, 100letou vilu nemáme 😎 tak je vám fajn já vím 😀
jinak jsem si teda koupila kuch. váhu do 10kg z tesca a můžu ji tak akorát vrátit, jelikož mě nenapadlo, že displej je směr vrch a pod tácem s dortem to nelze vidět!!!!!tak jsem naštvaná.
@dadka212 krása 😵 asi bych měla také začít fotit na travičce 😀
@dada2007 ty gerbery super a potahovala si teda 2x? Nebo je to spej ta fialková?
@janulkamartinko prosím tě u tvých dvou dortů tak máš krásný spodní lemování, čím to? To není kleštičkami, že?To je asi forma?
@lawli takové silikonky ty prsa-takové mít 😀 😎 po dvou dětech nehrozííí
@miciatko určitě to jsou pouta🙂
@lifinka 😀 😀 😀 no jasneeeeee chlapi 😀 😀 😀 vyskusaj , ja to tak robim , neviem sice aku mas ty , ale myslim ze to pojde , ak ma funkciu nulovania , to je ked mas nieco v miske navazene , vynulujes a dosypes zas nieco co ti tam treba a zas vynulujes a das trebars dalsiu surovinu 😉 ...tak ked vynulujes ked tam uz bude , a zoberes prec ukaze ti minus tu hnotnost torty 😉 podla mna uz kazda elektronicka digi vaha terjsia tuto funkciu ma ....daj vediet potom ..
@lifinka to nulovanie je dobry napad , ze mna to nenapadlo 😀 ale zas ja mam šmejd z lidla a ked mam nad 2kg abo kolko nejde mi nulovat 😠 😠 😠 ja to robim tak/napadlo to mojho 🙄 / že si dam na vahu pohár alebo taku uzku misku/vynulujem, ale nemusis/ na nu polozim tortu a v pohode vidim kolko vazi 😉
a za kolko bola ta do 10kg? bo ja mam len do 5 ☹

@miciatko 😀 😀 😀 😀 😀 néééé, som tete nakázala, že mu mala povedať že to bola panna 😝 😝