Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby aj vy máte také obrovskééééé písmená ?????
Ahojte dievcata, rada by som sa s vami poradila, kedze nemam tolko skusenosti ako vy a buduci tyzden chcem upiect narodeninovu tortu. Uz mam vybrane ze to bude mramorovy korpus, pribinacikovy krem plus broskyne alebo jahody, no a navrch MMF.
Chcem sa spytat, aky krem dat pod potah, kedze predpokladam ze pribinacikovy sa nehodi ked je z tvarohu. Malo by to byt nieco neutralne, nech neprebije plnku. A este jedna otazka, oslava je v piatok poobede, mam si nechat potah na ten den, alebo je lepsie den vopred, ako zvyknete robit vy?
Dakujem 😉 😉
@lucula73 nádherná @lamps nádherní sú marťankovia a teším sa na tortičku. Mňa ako malú tiež veľmi fascinoval vesmír, aj teraz ma zaujíma, ale nie až tak, ako keď som bola tretiačka na základke🙂 @mamina1978 krásne kvietočky @mariann2 obidvé tortičky sú nádherné. Prečo je na tej druhej napísané Kivi? 🙂 To tak chceli? @maca77 prekrásne srdiečko @aduskatt krásnučká
@pristela ten krajaci a zdobiaci valcek, dnes tu niekto daval odkaz... za 7 eur ... a nas cinanko mal pred dovolenkou este motyle a calyx-bez piestikov(sady 3ks) a plakety-jedna cista jedna s ruzou-sada na pruzinke... a mava ceny od 1,50 do 2,80 tychto vykrajovaciek...len nenosi toho vela zakazdym nieco ine...
babyyyyyy, neviete niektora znala pomerov, ci je taky nejaky cinanko aj v Starej Lubovni?
teda baby mne sa dnes daríííí 😠 dolámala som metlicky na mixery, sakra všíícko miesat rucne , umrem 😠 😠 tak neviem ci ho mam ist reklamovat abo zhanat nahradne metlicky abo hned kupovat druhy 😠 vsak ked ho rozoberu 😀 tak dnu bude cely kakaový 😀 😀 😀
@dadka212 neviem presne, ci by preto prisli 13. alebo az 14.7. skusim zistit, ale ked nemozes, nevadi 😉
@ajka82 no teraz cez leto sme vsetky take rozlietane 😉
ja som uz u nasich a budeme tu az do augusta, len najhorsie je, ze som si nezobrala ziadne cukrarske veci, lebo sme mali plne auto a az tu som si uvedomila, ze krstnata maju teraz narodky 😉
taaak dnesna pre draheho.. bola to len skuska, ci sa podari, ale na prvykrat sa to vcelku podarilo, aj ked to chce este vychytat nejake muchy 🙂
Dakujem dievcata, pomohli ste mi velmi 😉
@jakelina heh tak v 37 na 13 vyzerat so 60kg..no nemviem 😀 😀

@dm1 micka........vyberiem si z toho čo si hodila čo nemám.....a pošlem ti foto naspäť.....môôôôôôôôôže byť????????? 😵 😵 😵 😵 😵